1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fernandes olayının perde arkası
Fernandes olayının perde arkası

Fernandes olayının perde arkası

Yeni yönetim menajerine rest çekince, Premier Lig hayalleri suya düştü.

A+A-

 

Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba "Liderim olacak" diyor ama Portekizli futbolcu cephesinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Yıldız futbolcu idmanlarda mutsuz bir görüntü çiziyor. Bu durum Quaresma, Ernst ve Simao'yu halen satamayan yönetimi düşündürüyor.

Bugün'ün haberine göre; işte Fernandes konusunda yaşanan olayların perde arkası ve bundan sonrası için ipuçları:

"ARTIK TÜRKİYE'YE DÖNEMEYECEĞİM"

1- Portekizli futbolcu geçen sezon sonunda Fulya'daki evinde veda partisi verdi. Ertesi gün tüm eşyalarıyla ülkesine giderken komşularıyla vedalaştı. "Artık Türkiye'ye dönmeyeceğim" dedi. Çünkü eski yönetim, İngiliz kulübü Tottenham ile 17 milyon euroya anlaşmıştı. Kendisine söz verilen Fernandes artık Premier Lig hayalleri kuruyordu.

TOTTENHAM HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

2- Yeni yönetim bu planı bozdu. Fernandes'in menajeri Mendes, 17 milyon euronun tamamını Beşiktaş'tan olan alacaklarına sayacaktı. Kaynağa ihtiyacı olan yeni yönetim buna karşı çıktı. Fernandes'in Tottenham hayalleri suya düştü.

FENERBAÇE'YE GİDEMEZDİ ÇÜNKÜ...

3- Fernandes yeni sezon için ne yapacağını düşünürken, Fenerbahçe ile Beşiktaş 'dolaylı yollardan' temas sağladı. Kanarya'nın bu futbolcuya ilgisi büyüktü. Ancak Beşiktaş'ta taraftar tepkisinden çekinildiğinden, Fenerbahçe seçeneği masadan kaldırıldı.

GERGİN İDMANLAR

4- Öncelikle Türkiye'den ayrılmak isteyen Fernandes, Egemen gibi maddi sorun yaşamayacağını umduğu Fenerbahçe'ye gitmeyi de seçenekleri arasına koymuştu. Ancak bu da camia baskısı nedeniyle olmayınca, gerginliği idmanlara yansımaya başladı.

5- Beşiktaş Fernandes'i halen satmayı düşünüyor. Ancak Quaresma gibi kadro dışı bırakıp değerini düşürmek istemiyor. Fernandes yurtdışına satılırsa, taraftarın tepkisinin Fenerbahçe'ye gitme ihtimalindeki kadar olmayacağı hesap ediliyor.

TARAFTARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla 44 resmi maça çıkan Fernandes, taraftarların gönlünde taht kurdu. Bu maçlarda fileleri 5 kez havalandıran Portekizli yıldız, 10 da asist yaparak dikkatleri birden üzerine çekti.

Bu haber toplam 1727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.