1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. FEstivalde motoroks heyecanı
FEstivalde motoroks heyecanı

FEstivalde motoroks heyecanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, AKM Alanı’nda bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel Büyük Ankara Festivali, yüz binleri, her anında değişik aktivite ve heyecan dolu gösterilerle ağırlamaya devam ediyor.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, AKM Alanı’nda bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel Büyük Ankara Festivali, yüz binleri, her anında değişik aktivite ve heyecan dolu gösterilerle ağırlamaya devam ediyor.

Başkentli olmanın ayrıcalığını Büyük Ankara Festivali’nde bir kez daha yaşayan ziyaretçiler, bu yıl da yaz keyfini gündüzleri birbirinden değişik aktivite ve gösterilerle, geceleri ise birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle çıkarıyorlar.

Eğlenceyi, alanın dört bir tarafına kurulu çadırlarda, alışverişi ve değişik lezzetleri yüzlerce ayrı stantta, yarışmaları ve oyunları dev alandaki özel bölümlerde yaşayan Başkentliler, heyecan dolu dakikaları da Motokros göstericilerinin adrenalin dolu akrobasi hareketleriyle yaşıyor.

AKM alanının orta yerinde özel olarak oluşturulan güvenlikli bölümdeki dev çelik kafesin içerisinde adrenalin dolu hareketleri meraklıları için yapan motokros göstericileri, her gün 3 ayrı gösteriyle Başkentlilerin en çok ilgi gösterdiği aktivite olmayı sürdürüyor.

İki ayrı motorsikletin kafesin içerisinde fizik kurallarına meydan okurcasına yaptığı akrobasi gösterisi, alanı dolduran ziyaretçilerin alkışları eşliğinde Başkent’in merkezindeki coşkuyu doruğa çıkarıyor.

-“YOĞUN İLGİ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Başkentlilere unutulmaz bir motokros akrobasi gösterisi yaparak, heyecan ve adrenalin dolu anlar yaşatan Ales Rozman ve Nontas Logothetis, gördükleri en büyük festivalin Büyük Ankara Festivali olduğunu kaydederek, kendilerine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını söylediler.

Gösterinin iki motorsiklet tutkunundan biri olan 30 yaşındaki Slovenyalı Rozman, motokrosa şampiyon bir babanın mesleği olarak 4 yaşında başladığını belirterek, “Motokros gösterileriyle ilgili Slovenya’da 4 şampiyonluğum ve bir tane de Avrupa ikinciliğim var. Bu sporu yapmak ayrı bir zevk. Çünkü bu sporu yapan çok az sporcu var. Bunun ayrıcalığını yaşıyorum. Daima heyecan var. Ankara süper. Her gün daha çok keyif alıyorum. Türkiye’de olduğum için de ayrıca çok mutluyum. Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun ülkesinde gösteriler yapmaktan da çok mutluyum” dedi.

Motokrosun Başkent gösterilerinin diğer bir yıldızı olan Yunanistanlı 26 yaşındaki Nontas Logothetis de on yıl önce başladığı ve çok sevdiği bir iş olan Motokros gösterilerine ilişkin olarak, “Bu işle beraber babamla ses sistemleri üzerine de çalışıyoruz. Ama bu gösteri işini çok seviyorum. Çünkü, güzel mekanlar ve daima gülmek çok güzel. 2 büyük kaza geçirdim ama hiç önemli değil. Yapabildiğim sürece bu işi yapmak istiyorum” diye konuştu.

Büyük Ankara Festivali’nin hayatında gördüğü en büyük festival olduğunun altını çizen Logothetis, “Burada bize gösterilen ilgiden çok memnunuz. 9 gün boyunca böyle bir gösteri yapmak önce zor gelse de bize gösterilen ilgi tüm zorlukları aşmamızı sağlıyor” dedi.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.