1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Florya'ya şike baskını
Florya'ya şike baskını

Florya'ya şike baskını

Polis Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıyor.

A+A-

Futbolda "Şike Soruşturması" kapsamında, sabah saatlerinde Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nden ekipler, Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek arama yaptı. Polis, Türk Telekom Arena'da da bir arama gerçekleştirildi.Bu arada Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evindeki arama ise devam ediyor. Bu arada Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evindeki arama ise devam ediyor.

DENİZLİSPOR - FENER MAÇINDA ŞİKE İDDİASI

14 Mayıs 2006 yılında Denizlispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta o dönem Galatasaray'da teknik direktörü Eric Gerets, sportif direktör ise Bülent Tulun'du. Polisin "2006 yılındaki Denizlispor - Fenerbahçe maçı için teşvik primi gönderildiği" iddialarıyla ilgili olarak hareket ettiği öne sürülüyor. Geçtiğimiz günlerde savcıya ifade veren gazeteci Tahir Kum, 2005-2006 sezonunda oynanan Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak "Ne varsa ortaya çıksın" sözleri polisin Bülent Tulun'u ifade vermeye çağırmasına neden oldu.

AZİZ YILDIRIMNE DEMİŞTİ ?

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fanatik bir G.Saraylı olan Hasan Cemal ile sohbet eden Yıldırım, 2005-06'de son dakikada kaçan şampiyonlukla ilgili şunları söyledi: ''Hasan Bey, o maçta şike vardı. Denizli şike yaptı.. Bunu çok iddialı söylüyorum. Eğer inanmayan varsa, isteyene bu şikeyi kanıtlarım."

Bu arada Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun'un evindeki arama ise devam ediyor.

GS'DEN AÇIKLAMA: ''BÜLENT TULUN'UN TANIKLIĞINA İHTİYAÇ DUYULMUŞTUR''

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kulübün sportif koordinatörü Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulduğunu ve Tulun'un emniyet mensuplarıyla Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldiği bildirildi.

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılı kulübün Metin Oktay Tesisleri'nde arama yapıldığına dair haberler üzerine açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri'nde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir.''

''Yürütülen bir soruşturma kapsamında Sayın Bülent Tulun'un tanıklığına ihtiyaç duyulmuştur. Gerek Sayın Bülent Tulun, gerekse Galatasaray Spor Kulübü, Emniyet ve Savcılığa her türlü yardımı yapmaktadırlar. Bu bağlamda Sayın Bülent Tulun, Florya Tesisleri'nde emniyet mensuplarıyla bir araya gelmiştir.''

Bu haber toplam 1898 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.