1. HABERLER

  2. Freni boşalan araç binalara çarparak durabildi
Freni boşalan araç binalara çarparak durabildi

Freni boşalan araç binalara çarparak durabildi

Şehit Selami Atabey Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.

A+A-

Şehit Selami Atabey Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi.

Gölbaşı’nda sabah saatlerinde freni boşalan özel bir firmaya ait beton dökme aracı korku dolu dakikalar yaşattı. Şehit Selami Atabey Caddesi’nde yokuş aşağı seyir halinde giden 06 HZG 28 plakalı aracın sürücüsü İlham Bölükbaşı (38) freninin tutmaması sonucu önce mahalledeki Arif Apartmanına çarptı. Araç şoförü daha sonra ise Poyraz Apartmanına çarparak ancak durabildi.

ggg.png

Kazada Seyfettin Yılgedik (41) ağır yaralanırken, İlham Bölükbaşı ise hafif yaralandı. Yılgedik olay yerine gelen ambulansla Gazi Hastanesine Bölükbaşı ise Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada binalarda ise maddi hazar meydana geldi.

Sabah erken saatlerde büyük bir gürültü ile uyanan mahalle sakinleri ise şaşkınlıklarını uzun süre üzerlerinden atamadılar.

İLK DEĞİL

Şehit Selami Atabey Caddesi’nin tehlikeli yokuşunda yaşanan kaza ilk değil. Aylar öncesinde Gölbaşı Belediyesi’ne ait su tankeri frenin boşalması sonucu park halinde araçları ezerek, orta göbekteki süs havuzuna çarparak durabilmişti. Kazanın olduğu saatlerde trafiğin sakin olması ise büyük bir felaketin önüne geçmişti.

Aynı yolda yaşanan benzer kaza ise vatandaşların tepkisine yol açtı. Yolun çok dik oluşundan dolayı korktuklarını ifade eden vatandaşlar, “Bu yoldan yük kamyonları, otobüsler ve birçok tır geçiyor. Burada yaşanan kaza ilk değil. Yola engel kasisleri koymuşlar ama bizim içimiz yinede rahat değil.  İki defa kaza yaşandı. İlk yaşanan kaza ucuz atlatıldı ama bugün yaşanan kazada bir kişi ağır yaralandı. Biz daha da büyük felaketlerin olmasından korkuyoruz” diyerek, yolla ilgili önlem alınması gerektiğini ifade ettiler.

Bu haber toplam 1725 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.