1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gazze'ye beni de götürün
Gazze'ye beni de götürün

Gazze'ye beni de götürün

Musevi işadamı Erdoğan'ın Gazze gezisine katılmak için dilekçe verdi.

A+A-

Musevi asıllı işadamı Doğan Kasadolu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Eylül ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığı ve İsrail hükümetinin tepkisine neden olan Gazze gezisine katılmak için başvuruda bulundu.

EMRİNİZDE OLDUĞUMU BİLGİLERİNİZE SUNARIM

Kasadolu, Gazze gezisinin Ortadoğu'da kalıcı ve adil barışın sağlanması için çok önemli olduğunu belirterek geziye katılmak istediğini belirten bir dilekçeyi Başbakanlığa sundu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan Doğan Kasadolu, tek sayfalık dilekçesinde, "Eylül ayı içerisinde Gazze'ye barış, mutluluk ve huzur götürmek amacıyla gönülden desteklediğim bir gezi yapmayı planladığınızı öğrenmiş bulunuyorum. Ortadoğu'da kalıcı ve adil barış çabalarınıza destek vermek amacıyla bu gezide şahsıma bir görev verilmesi uygun olursa geziye iştirak etmek suretiyle emrinizde olduğumu bilgilerinize sunarım" dedi. 5 Eylül günü faks yoluyla Başbakanlık makamı ve AK Parti genel merkezine gönderilen dilekçeye nasıl bir cevap verileceği merakla bekleniyor.

BU PROJE BİR İLKTİR

Doğan Kasadolu, "Sayın Başbakan'ın, Gazze halkını kucaklama projesi bir ilktir. Bütün Türk milletinin bu proje etrafında kenetlenmesi gerekir. Ben de bu ülkenin sorumlu bir vatandaşı olarak Başbakanımızın bu insancıl projesini desteklemek adına gezide bulunmak istediğimi bir dilekçe ile Başbakanlık makamına bildirdim. Başbakanımızın vereceği bir görev olursa yerine getirme hazırım" dedi.

DOĞAN KASADOLU KİMDİR

Öldürülen işadamı Üzeyir Garih'in arkadaşı olan Doğan Kasadolu, Banker Kastelli'nin Maliye'ye olan borcunun tahsilatına katkı sağlamıştı. Kasadolu, Bankekspres'in içini boşaltmakla suçlanan Korkmaz Yiğit'ten tahsilat yapılması konusunda Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) istihbarat vermesiyle de gündem gelmişti. Kasadolu'ya TMSF teşekkür plaketi vermişti 

Bu haber toplam 2030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.