1. HABERLER

  2. Gece gündüz Şimşek mi çalıştı?
Gece gündüz Şimşek mi çalıştı?

Gece gündüz Şimşek mi çalıştı?

Gölbaşı merkezde yaşanan ruhsat sorunu ile ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’in ‘Ruhsat sorununu biz çözdük’ açıklamalarına MHP Meclis Üyesi Mehmet Atak tepki göstererek, ‘Yapılan açıklamayı hoş bulmuyoruz” dedi.

A+A-

Gölbaşı merkezde yaşanan ruhsat sorunu ile ilgili Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’in ‘Ruhsat sorununu biz çözdük’ açıklamalarına MHP Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Üyesi Mehmet Atak tepki göstererek, ‘Yapılan açıklamayı hoş bulmuyoruz” dedi. 

Gölbaşılı Müteahhitleri dar boğaza getiren ruhsat sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’in ‘Sorunu biz çözdük’ şeklindeki açıklamaları MHP’li meclis üyesi ve İmar Komisyon Üyesi Mehmet Atak’ın tepkisine neden oldu.

Açıklamayı talihsiz bulduğunu söyleyen Atak, “İktidar partisinin ilçe başkanı olarak, elbette ki sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstermek zorundadırlar. Ramazan Şimşek ruhsat probleminin çözümünü kendilerine mal ederek hem Gölbaşı Belediyesi’ni hem Gölbaşı Müteahhitler Birliğini hem ÖÇKK’nın hem de İl Afet İşleri Başkanlığının çaba ve gayretlerini görmezden gelmiştir. Bu sorunu kendisinin çözmüş gibi göstermesini hiç hoş bulmadığımızı ifade ediyor, bu açıklamadan dolayı üzüntü duyduğumuzu söylüyoruz. Gölbaşı Belediyesi çalışanları Cumartesi Pazar demeden gece gündüz bu sorunu çözmek için hem İl Afet İşleri hem de ÖÇKK arasında mekik dokumuştur. Biz Sayın Ramazan Şimşek gibi bu sorunu biz çözdük demiyoruz, bu sorunun çözümünde gece gündüz emeği olan Gölbaşı Belediyesi personeline, İmar İşleri Müdürü ve imar servisi çalışanlarına, ÖÇKK’ya, İl Afet İşleri Başkanlığı ve Gölbaşı Müteahhitler Odasına şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.