1. HABERLER

  2. Gezi teknesi Mogan'a turist çekiyor
Gezi teknesi Mogan'a turist çekiyor

Gezi teknesi Mogan'a turist çekiyor

Gölbaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’de yaptırılan 45 kişi kapasiteli gezi teknesi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’de yaptırılan 45 kişi kapasiteli gezi teknesi yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Haber: Özcan Aydoğdu

Denizi olmayan Ankara’nın nadir nefes alacak yerleşim birimlerinden olan Gölbaşı’ndaki Mogan Gölü’ndeki tekne turları, ilçeye yerli ve yabancı turist çekmeye devam ediyor.

TURİSTLERİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Mogan Gölü'nde halkın rahatça göl turu yapabildiği gezi teknesi he rgün yüzlerce misafiri ağırlarken Mogan Gölü'nün turizm potansiyelini arttırmasına da yardımcı oluyor. Atatürk Sahil Parkı’ndan hareket eden ve 30 dakika gölde tur atan gezi teknesi Başkentlilerin olduğu kadar, yabancı turistlerinde ilgisini çekiyor.

GEZMEKTEN KEYİF ALDIM

Ankara’ya Kazakistan’ndan gelen bir grup turist, Mogan Gölü’nde tekneyle göl turu atarken, Gölbaşı’ndan memnun ayrıldılar. Ayzere İslam isimli Kazak turist , her iki yılda bir Ankara’ya geldiğini kaydederken, Gölbaşı’na gezmek için geldiğini ve gezi teknesiyle Mogan Gölü’nde gezmekten keyif aldığını söyledi.

İSTANBUL’U ANIMSATIYOR

Alina Kiril isimli turist ise Gölbaşı’nı ve Mogan Gölü’nü gezmekten büyük keyif aldığını ifade ederken, gölde tekneyle gezinin İstanbul Boğazı’nda vapurla gezmeyi anımsattığını söyledi.

ÖZEL GÜNLER İÇİN KİRALANABİLİYOR

Bellas Ltd. Şti. Genel Müdürü Engin Çelik, yurt içi ve yurt dışından gelen turistlerin gezi teknesine yoğun ilgi gösterdiği kaydederken, Gezi teknesinin özel günlerde de vatandaşlara kiralanabileceğini bildirdi.

 

Bu haber toplam 6527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.