1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Giresun'da feci kaza 10 ölü
Giresun'da feci kaza 10 ölü

Giresun'da feci kaza 10 ölü

Giresun'un Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti..

A+A-

Türkiye güne kara bir haberle başladı. Giresun'un Görele ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yanarak can verirken çok sayıda otobüs yolcusunun da yaralandığı öğrenildi.

İstanbul'dan Trabzon'a giden Metro Turizm'e ait otobüsün Giresun Görele'de takla atması sonucu tamamen yandığını ifade eden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 'Emniyet kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre kaza şoförün uyuya kalması nedeniyle meydana geldi. 29 kişiye yakın da yaralı var' diye konuştu.

4 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Öte yandan bölge trafik müdürlüğü yetkilileri kazada 29 kişinin yaralandığını ve 4 kişinin durumunun ağır olduğunu iddia etti.

DÖKÜLEN AKARYAKITIN PARLAMASI ÜZERİNE..

Alınan ilk bilgilerde, Saat 07 sularında Görele ilçesi yakınlarında seyreden yolcu otobüsü, büyük bir hızla orta refüje çarparak takla attı, Asfal üzerinde kaymaya başlayan araç, dökülen yakıtın parlaması ile bir anda alevler içinde kaldı. Otobüsün otogar çıkışında tam dolu olarak hareket ettiği bildirildi. Yolda kaç kişinin indiği ve kaç kişinin bindiği ile ilgili net bilgiler henüz yok. Görele Belediye Başkanı, 29 yolcunun hastaneye kaldırıldığını 2 kişinin de kayıp olduğunu aktardı.

İşte olay yerinden ilk fotoğraflar 

Bu haber toplam 1703 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.