1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Gizem'in son mesajı herkesi ağlattı
Gizem'in son mesajı herkesi ağlattı

Gizem'in son mesajı herkesi ağlattı

Norveç'teki kampta ölenler arasında olduğu belirtilen Gizem Doğan, o sırada arkadaşına mesaj attı.

A+A-

Norveç'teki terörist saldırıda hayatını kaybedenler arasında 17 yaşındaki Türk kızı Gizem Doğan'ın da bulunduğu iddia edildi. Katliamdan kaçarken en yakın arkadaşını arayan Gizem "Burada bir polis insanları öldürüyor. Biz ormana kaçıyoruz" dedi.

''BEN YÜZME BİLMİYORUM''

Koşarken arkadaşına mesaj gönderen Gizem, "Ne yapacağımı bilmiyorum. Çok korkuyorum. Arkadaşlarım göle atlıyor. Ben yüzme bilmiyorum" diye yazdı. Daha sonra telefonunu düşüren Gizem'den gelen son mesaj bu oldu. Gizem'in saldırganın kurşunuyla kafasından vurularak hayatını kaybettiği iddia edilirken, Gizem'in babası Abdülkadir Doğan ise, kızının öldüğü haberlerini yalanladı. Anne ve babadan DNA örnekleri alınırken, kesin teşhisin bu testten sonra konulacağı belirtildi. Gaziantepli Abdülkadir Doğan, yaklaşık 10 yıl önce Norveç'e çalışmaya gitti. Doğan, üç yıl sonra eşi Gülderen ve üç çocuğunu yanına aldı. Üç çocuğun en büyüğü olan Gizem, girişken yapısıyla kendini gösterdi. Sosyal çalışmalar içinde yer alan İşçi Partisi'nin Gençlik Kolu AUF'un delegesi olarak görev yapmaya başladı.

BİR POLİS İNSANLARI ÖLDÜRÜYOR

Arkadaşları arasında çok sevilen Gizem, Utoya Adası'ndaki gençlik kampında yeni arkadaşlarıyla beraberdi. Burada çeşitli çalışmalar yapan ve arkadaşlarıyla eğlenen Gizem, birkaç saat sonra yaşanacak dehşet dakikalarından habersizdi. Polis kılığına giren terörist gençlere kurşun yağdırmaya başladı. Bir anda büyük bir paniğin tam ortasında kalan Gizem de arkadaşlarıyla birlikte kaçmaya başladı.

UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Sabah'ta yer alan habere göre, mesajlar aynı zamanda Gizem'den alınan son haber oldu. Aradan saatler geçmesine rağmen Gizem'e hiç kimse ulaşamıyordu. Ailesi umutla beklerken, Gizem'in cesedinin bulunduğu haberi ulaştı. Bu haber üzerine, Norveç polis yetkilileri, Gizem'in anne ve babasından DNA örnekleri aldı. Gizem'in ölümüyle ilgili kesin sonucun bu DNA testinin ardından netleşeceği belirtiliyor. Öte yandan, Gizem'in ailesi Trondheim'deki evlerinde umutlu bekleyişlerini sürdürüyor. Gizem'in babası Abdülkadir Doğan, kızının hayatını kaybettiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. Gizem'i seven yüzlerce arkadaşı ise Gizem için Facebook'ta açılan anı sayfasına "Hvil i fred-Huzur içinde yat" mesajı yazdı.

Bu haber toplam 4087 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.