1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek: 14 puan fark atacağım
Gökçek: 14 puan fark atacağım

Gökçek: 14 puan fark atacağım

Gökçek: 14 puan fark atacağım

A+A-

Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman, AK Parti'nin ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ile konuştu. AK Parti adayı ve mevcut başkan Melih Gökçek, projeleri hakkında bilgiler verirken CHP'nin Adayı Mansur Yavaş'a sert sözlerle yüklendi.

'ALTTA MİNİCİK CHP YAZIYOR'
Ayşe Arman'ın ''Mansur Yavaş'ın ismini hiç telaffuz etmiyorsunuz, CHP adayı aşağı, CHP adayı yukarı...' sözlerine 'Çünkü o, CHP kimliğini saklamaya çalışıyor. Afişlerini gördünüz mü, kendi resmi kocaman, altta ufacık, minicik CHP yazıyor. Niye korkuyor? Zaten şart olarak “Ben CHP rozeti takmam” demiş. Ben de diyorum sen artık MHP'li değilsin, CHP'lisin, millet bunu bir bilsin bakalım' cevabını veren Gökçek, ''Kaybedebileceğiniz de konuşuluyor. Siz ne diyorsunuz? Biraz olsun kuşku var mı içinizde?' sorusuna ise şöyle cevap verdi:

'14 PUAN FARK ATACAĞIM'
Allah'ın izniyle hiçbir kuşkum yok! Hiç öyle bir hava görüyor musunuz bende? Aksine 14 puan fark atacağımı düşünüyorum. CHP adayının daha önce belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda anket yaptırdım. 20 puan öndeyim.

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.