1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökçek'ten esnafa uyarı: Fiyatları indirin
Gökçek'ten esnafa uyarı: Fiyatları indirin

Gökçek'ten esnafa uyarı: Fiyatları indirin

Sebze-meyve fiyatlarının sürekli artmasından vatandaşların şikayetçi olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, fiyatların düzelmediği takdirde bazı önlemler alacağını duyurdu.

A+A-

Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Başkan Gökçek, esnafın fiyatları indirmemesi durumunda ilçelerde sebze-meyve tanzim satış mağazaları açacaklarını duyurdu. 

Gökçek şu ifadeleri kullandı;

FİYATLAR AŞAĞI İNDİ

Sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliğinden vatandaş'ın şikayeti büyük. Üreticiden bire alıp beşe satıyorlar deniliyor. Ben Keçiören belediye başkanı iken aynı şimdiki gibi fiyatlarla oynanıyordu. Fiyatları düzeltin, yoksa tanzim satışlara başlarım dedim. Ama umursamadılar. Bende mecburen tanzim satışlara başladım.fiyatlar hemen aşağılara indi.

SİZE BİR HAFTA MÜSAADE

Pişman oldular ama iş işten geçmişti. Şimdi market ve pazarlarda fahiş fiyatlarla satış yapan esnafa sesleniyorum. Kâr etmek en tabii hakkınız, ancak fahiş kâra hakkınız yok. Ankara'da meyve ve sebze satanları ikaz ediyorum. Fiyatlar alış fiyatının iki katından fazla olursa her ilçe de bir sebze/meyve tanzim satış mağazası açacağız. Bir hafta müsaade ediyoruz. Fiyatlar düşmezse Ankara tanzim satış hayırlı olsun.

İşte Gökçek'in tweetleri;




 

Bu haber toplam 2497 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.