1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gökçek'ten küstah Amerikalıya tokat gibi yanıt
Gökçek'ten küstah Amerikalıya tokat gibi yanıt

Gökçek'ten küstah Amerikalıya tokat gibi yanıt

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınaması nedeniyle kendisine “Yahudi Düşmanı” diye suçlamalarda bulunan Amerika Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice’a, fotoğraflar ve haberlerin yer aldığı linkleri

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını kınaması nedeniyle kendisine “Yahudi Düşmanı” diye suçlamalarda bulunan Amerika Ulusal Güvenlik Danışmanı Susan Rice’a, fotoğraflar ve haberlerin yer aldığı linkleri paylaşarak cevap verdi.

         Rice’ın suçlamasına fotoğraflar, haberler ve tarihten örnekler vererek sert bir şekilde karşılık veren Başkan Gökçek, İsrail’i sadece kendilerinin değil,  ABDve İngiltere'de de Yahudilerin siyonist İsrail’i protesto ettiklerini hatırlattı.  

           Başkan Gökçek, attığı twitterlerde, Yahudi düşmanı olmadığını belirterek, “Bakınız Sayın Rice, biz Yahudi değil İsrail düşmanıyız... Bizim ülkemiz de pek çok Yahudi var... ve huzur içindeler” diyerek seslendi.

          “Size İsrail’e niçin cani dediğimizi ispat edelim...okuyun bu haberi” diyerek attığı Twitter Başkan Gökçek, “http://goo.gl/eOjvCg”   linkini paylaşarak, “Sizden bu habere twitterdan cevap bekliyoruz”dedi.

Başkan Gökçek, daha sonra twitterdan İsrail’in Gazze’de 25 gündür sürdürdüğü saldırılar sonucunda hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarını yayınlayarak, “Bana bunları katledenler cani değildir desenize sayın Rice” diyerek, “Bu cani İsrail'i niye durdurmuyorsunuz sayın Rice?” diye sordu.

        

-“ABD VE İNGİLTERE’DE DE YAHUDİLER İSRAİLİ PROTESTO EDİYOR”     

           

         “Sayın Rice bakın ABD ve İngiltere'de de Yahudiler siyonist İsrail'i protesto ediyor...  goo.gl/8ILRHy  buda mı dehşet verici?”diye içinde İsrail’in Gazze’ye yaptıklarını protesto eden haberlerin yer aldığı linkleri paylaşarak, Rice’a twitterdan cevap vermeyi sürdüren Başkan Gökçek, daha sonra şu linkleri verdi:

         “Buna da bir yorum lütfen Sayın Rice... “http://goo.gl/UoNF1G  ,  ya buna ne diyeceksiniz sayın Rice?  http://goo.gl/nWTZsL  

        ABD Başkanı Obama’nın Netanyahu ile yaptığı telefon konuşmasında İsrail’in Gazze’ye yönelik operasyonun bitirmesi için azarladı diye http://goo.gl/xa5WJq   çıkan haberi yayınlayan Başkan Gökçek,“Bak bu güzel haber...teşekkürler Obama...  “diye twit attı.”

         Attığı twitlerle Hitlerin Yahudi çocuklara yaptıkları ile İsrail’in Gazze’deki çocuklara yaptıklarını fotoğraflar ı karşılaştırarak Rice sormayı sürdüren Başkan Gökçek, “Sayın Rice Hitler'in yaptıkları ile İsrail’in yaptıkları arasındaki farkı söyler misiniz?  Sayın Rice Hitlerin bu çocuklara muamelesi ile İsrail'in yaptıklarının farkını bana söyler misiniz?” dedi.

   

- “SİZ CEVAP VERENE KADAR MESAJ GÖNDERECEĞİM”

 

           Başkan Gökçek, arka arkaya twittlerde Rıce seslenerek,   “Sayın Rice siz cevap verene kadar size mesaj göndermeye devam edeceğim...ambulansa bomba atmak canilik değil mi?”, “Sayın Rice siz cevap verene kadar mesaj göndermeye devam... ambulansa bomba atmak canilik değil mi? goo.gl/gLlvgW  diyerek, İsrail’in bebek, çocuk, genç, yaşlı sivillere ve hastane, okul, cami ayrımı yapmaksızın Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği saldırıları gösteren haber ve dehşet verici fotoğrafları içeren linkleri paylaştı.

         Başkan Gökçek, twittlerini Susan Rice’ın twitter adresi @AmbassadorRice’a da İngilizce olarak attı.

 

Bu haber toplam 2652 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.