1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gökhan Koçak: Altında kalırız
Gökhan Koçak: Altında kalırız

Gökhan Koçak: Altında kalırız

Gökhan Koçak: Altında kalırız

A+A-

Meclis de gündem dışı söz alan Ak Parti Belediye Meclis Grubu Başkan Vekili Gökhan Koçak, MHP Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç eleştirilerine cevap verdi.

Sözlerine babalarını kaybeden Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi ve MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yücel Aksakal’a başsağlığı dileyerek başlayan Koçak “Konya yolu 10 bin lirayla 20 bin lirayla olacak bir yol değil, büyük bir proje, yıllardır sıkıntı olan bir proje, evet söz verildi belediye başkanımız, ilçe başkanımız, il başkanımız bu konuda hassas çünkü bura Ankara’nın akciğeri daha öncede söylemiştim dolayısıyla iktidarımız bu konuda hassas yapacak gücüde var inşallah yapacak, yapamazsa Konya yolunun altında kalırız” dedi.

ELEŞTİRİNİN YAPARKEN TAKTİR ETMEYİ DE BİLELİM

Muhalefetin eleştirileri yaparken yapılanları taktir etmesi gerektiğini söyleyen Koçak “ Yapılanı takdir edelim, yanlışlarda söyleyelim; yanlışlardan biz gocunmayalım ama siz takdir etmekten de biraz geri durmayın. Hatalar, ne varsa günü geldiğinde ortaya çıkar. O gün bakacağız nedir, ne değildir toplum ona göre kararı verecek”

KONYA YOLUNUN ALTINDA KALIRIZ

Konya yolun yapılmaması durumunda iktidar olarak bunun altında kalkamayaçaklarını vurgulayan koçak Konya yolunun mutlaka yapılması gerektiğini söyledi

Koçak sözlerine şöyle devam etti; “Konya yolu derken başkanım bu bahsettiğimiz Konya yolu 10 bin lirayla 20 bin lirayla olacak bir yol değil, büyük bir proje, yıllardır sıkıntı olan bir proje, evet söz verildi belediye başkanımız, ilçe başkanımız, il başkanımız bu konuda hassas  çünkü bura Ankara’nın akciğeri daha öncede söylemiştim dolayısıyla iktidarımız bu konuda hassas yapacak gücüde var inşallah yapacak, yapamazsa Konya yolunun altında kalırız. Göl ile alakalı gerçekten kritik bir çalışma var”

HER ŞEY GÖLBAŞI İÇİN

 Yapılan çalışmaların tek amacı Gölbaşı halkının mutluluğu olduğunu belirten Grubu Başkan Vekili Gökhan Koçak “Eleştiri yapalım ama yapılan çalışmalara da siz de bir şeyler katın, beraber olalım Cuma günü gidilecek, bunları yapalım. Dolayısı ile daha iyi işler olacak inşallah, yapılan yeni projeler var. Amaç huzurlu, mutlu bir Gölbaşı olsun, güçlü bir Ankara olsun, daha ferah yaşanabilir bir Türkiye olsun, sınırlarımızın dışında da sorumluluklarımız var biz sadece sınırlar içerisinde sorumlu değiliz, Türkiye’nin dört bir yanı şu an büyük bir ateş çemberi altında.  Bosna’ da bir olay olsa sizi ilgilendiriyor geçmişi ret ve inkâr politikalarıyla bir yere varma şansımızda yok zaten dolayısı ile biz sadece Afrika’da olan bir ülke değiliz ki bizim yaşadığımız coğrafya sınırlarımız dışında da 28 milyon kilometre kare uzanmış bir alandan da bahsediyor. Onun için İnşallah iyi olacak, biz iyi olacağına inanıyoruz iyi olmazsa daha iyi yapan gelir, o iyi yapmazsa diğeri iyi yapar hayat böyle devam eder, iyi yaparsa bir 5 yıl daha millet yetki verir devam eder gider, inşallah iyi olur yeter ki abı kardeş hukukumuzu bozmayalım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 3918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.