1. HABERLER

  2. Gölbaşı AK Parti dedi
Gölbaşı AK Parti dedi

Gölbaşı AK Parti dedi

Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da AK Parti yine sandıktan zaferle çıktı. Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Gölbaşı’nda %55.5 oy oranıyla birinci parti çıktı.

A+A-

Aylardır merakla beklenen 12 Haziran Genel Seçimleri sona erdi. Gölbaşı'nda sandıkların açılmaya başlaması ile birlikte partililer sonuçları ilçe teşkilatlarında merakla bekledi. Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda da AK Parti yine sandıktan zaferle çıktı.  Resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Gölbaşı’nda %55.5 oy oranıyla birinci parti çıktı.

Seçimlerden çok şey bekleyen CHP ise %21.5 oy oranına sahip. Gölbaşı’nda yerel seçimlerde birinci parti çıkan MHP ise %17 oy oranıyla sandıktan 3. parti olarak çıktı.

Sonuçların ilçe teşkilatlarına ulaşması ile birlikte AK Parti’de bayram havası yaşandı. Ankara Milletvekili Adayı Fatih Şahin de Gölbaşı İlçe Teşkilatına gelerek partililerle zaferin mutluluğunu yaşadı. AK Partililer Başkan Ramazan Şimşek’i ve Milletvekili Adayı Fatih Şahin’i alkışlarla ve şarkılarla karşıladılar.

BEKLEDİĞİMİZİN ÜZERİNDE OY ALDIK

Parti binasında bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, beklediklerinden daha olumlu sonuç aldıklarını ifade ederek, “Biz hep Türkiye büyüsün, istikrar sürsün dedik. Bugün aldığımız bu sonuçlarla halkın bize inancını da kanıtlamış olduk. Biz inandık ve başardık. Her başarının altında verilen büyük bir uğraş büyük bir çaba vardır. Bizde uğraş verdik çaba gösterdik ve istediğimiz oyun fazlasını aldık. Ben bu uğraşta beni yalnız bırakmayan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Parti binasında toplanan AK Partililer zaferi ıslıklarla, alkışlarla ve şarkılarla kutladılar. Meclis Üyeleri de sonuçların açıklanması ile birlikte keyifli dakikalar yaşadılar. AK Partililer daha sonra zaferi kutlamak için Genel Merkeze doğru hareket ettiler. 
 

Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.