1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Covid-19 Denetimine katıldı
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Covid-19 Denetimine katıldı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Covid-19 Denetimine katıldı

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Başkan Ramazan Şimşek İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda ilçede yapılan koronavirüs denetimlerine katıldı.

A+A-

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan Gölbaşı'nda İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi doğrultusunda ilçede yapılan koronavirüs denetimlerine katıldı.  Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan'a denetimlerdee kamu kurumlarının müdürleriyle birlikte Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de COVİD-19 denetimine eşlik etti.

Maske ve mesafe denetimi yaparak, salgın tedbirleri konusunda vatandaşları ve esnafı uyaran Başkan Ramazan Şimşek "İnşallah el birliği ile bu sıkıntıyı çözecek bu günleri ise geride bırakacağız. Önemli olan mesafemizi koruyarak maskemizi takarak tedbirlere uymak. İçerisinde bulunduğumuz süreçte sağlığın bizler ve sevdiklerimiz için önemine bir kez daha şahit olduk. Gölbaşı Belediyesi olarak halkımızın sağlığını korumak amacıyla cami, duraklar, aile sağlık merkezleri, kıraathaneler, berber ve kuaförler gibi vatandaşımızın yoğun olarak kullandıkları alanlarda temizlik ve ilaçlama çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Aldığımız daha pek çok önlem ile sağlık odaklı belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Unutmayın ki hayat eve sığar. Ailenizin kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığı için sosyal mesafe kurallarına uyalım. Mecbur olmadıkça dışarı çıkmayalım, çıktığımızda da maskelerimizi çıkarmayalım” açıklamasında bulundu.

 

7/24 mesai yapıyorlar

Belediye ekiplerinin süreç boyunca büyük bir fedakârlık ve özveri ile çalıştıklarını ifade eden Ramazan Şimşek “Apartmanlarımızda da temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Koronavirüs çıkan apartmanlarımız üzerinde hassasiyet ile durulurken, vatandaşların temas edebilecekleri yerler de ilaçlanıyor. Yoğun şekilde çalışan ekiplerimiz 7/24 mesai yapıyor. Buradan bütün ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 7371 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.