1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten öğrencilere ücretsiz okul servisi desteği
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten öğrencilere ücretsiz okul servisi desteği

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten öğrencilere ücretsiz okul servisi desteği

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in, ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrenciler için geçtiğimiz sene başlattığı ücretsiz öğrenci servisi uygulaması bu sene de devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde, öğrencilere ulaşım desteğinde bulunuluyor ve bu sayede eğitim yolunda engeller kaldırılıyor. Öğrenciler merkezde belirlenen duraklardan alınıp okullarına bırakılıyor. Okulların açıldığı ilk gün Başkan Ramazan Şimşek de servis içindeki öğrencilerle sohbet ederek onlara kek ve meyve suyu ikramında bulundu. Eğitime her alanda destek vermeye devam eden Başkan Ramazan Şimşek, öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

“10 okuldaki 1000 öğrenciye, 10 servis aracımızla hizmet veriyoruz, bu sayıyı artırmayı hedefliyoruz.”

Başkan Şimşek, gelen talebe göre bu sayının artabileceğini vurgulayarak toplamda 10 servis aracı ile 1000 öğrenciye hizmet verileceğini ifade etti. Şimşek, “Geçen sene öğrencilerimizin okula giderken yaşadıkları sorunu ortadan kaldırmak için, öğrencilerimize bu kolaylığı sağlamıştık. Belediyemize ait araçlarımızla ve hizmet alımıyla ulaşım sıkıntısı yaşayan öğrencilerin ücretsiz taşınmasını sağlıyoruz. Ücretsiz servislerimiz öğrencilerimizi belirlenen noktalardan alıp okullarına, okullarından da alıp yine belirlenen merkezi noktalara bırakıyorlar. Eğitim varsa, gelecek de var. Sosyal belediyecilik anlayışımızla eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek.” dedi.

b00y0357.jpgb00y0393.jpgb00y0408.jpg

Bu haber toplam 2083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.