1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi Öğrencileri Sevindirdi
Gölbaşı Belediyesi Öğrencileri Sevindirdi

Gölbaşı Belediyesi Öğrencileri Sevindirdi

Gölbaşılı çocukları yeni eğitim öğretim döneminde de yalnız bırakmayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, merkez bölgedeki okullarda öğrencilere suluk hediye etti.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in talimatıyla gerçekleştirilen proje, öğrencilerin yüzünü güldürdü. Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile okullarına dönen öğrencileri ziyaret eden Başkan Şimşek, suluk hediyesi ile öğrencileri mutlu etti. Altı okulda, toplam 1.230 adet suluk dağıtıldı. Tamamen hijyen koşullarına uygun üretim ve paketleme aşamalarından geçen suluklar, maske ve mesafe kuralına uygun şekilde yapılan dağıtım ile öğrencilerle buluştu. 

Öğrencilerin sağlığını ve mutluluğunu her daim ön planda tuttuklarının altını çizen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onları ve ailelerini mutlu etmek, küçük dahi olsa bu mutlulukta pay sahibi olmak tek gayemiz. Bizler Gölbaşı Belediyesi olarak, yeni eğitim öğretim yılında çocuklarımıza bir hediye vermek istedik. Normalleşme sürecinin en verimli şekilde ilerlemesi ve çocuklarımızın sağlığının korunması çok önemli. Öğretmenlerimiz ve sorumlularımız bunun için elinden geleni yapıyor. İnşallah ülkemiz ve ilçemiz için her şey yolunda gider ve çocuklarımız tekrar okullarından ayrılmak zorunda kalmaz.” dedi.

Bu haber toplam 2492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.