1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi'nden bir transfer daha
Gölbaşı Belediyesi'nden bir transfer daha

Gölbaşı Belediyesi'nden bir transfer daha

Geçen yıl SAL liginde şampiyonluk yaşamış D.S.İ Spor’un tecrübeli genç kalecisi ErtuğrulTuğrul Gölbaşı Belediyespor’da.

A+A-

2020-2021 Amatör lig hazırlılarına hız kesmeden devam eden Gölbaşı Belediyespor Kulübü yönetimi tecrübeli bir futbolcuyu daha kadrosuna kattı.


Geçtiğimiz günlerde 2019-2020 sezonun gol kralı Gökay Öztürk’ü renklerine bağlayan Gölbaşı Belediyespor Kulübü taraftarını sevindirecek bir haberi daha duyurdu. Geçen sene SAL liginde şampiyonluk yaşamış D.S.İ Spor’un tecrübeli kalecisi 25 yaşındaki Ertuğrul Tuğrul ile sözleşme imzaladı.


Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz yaptığı açıklamada “Kulübümüzün ilkeleri ve hedefleri doğrultusunda çok yetenekli ve çalışkan bir arkadaşımızı daha kadromuza kattık. Genç kalecimiz Ertuğrul Tuğrul’a başarılar diliyorum. Hem kendisi hem de kulübümüz adına çok çalışacağını ve başarılı olacağını ümit ediyorum. Bu sene kulübümüzü ve armamızı ileriye taşıyacak, A takımıza güç katacak futbolcuları kadromuza katmak için gayret
gösteriyoruz. Tüm isimleri ve olasılıkları değerlendirerek karar alıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı dikkat ve titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.
Gölbaşı Belediyespor Sportif Direktör’ü Haluk Ballı da yaptığı konuşmada “2020-2021 sezonuna çok iyi hazırlanıyoruz. Gölbaşı Belediyespor A Takımımızı güçlendirerek hedeflerimize ulaşmak için çabalıyoruz. D.S.İ Spor’dan tecrübeli 2 oyuncuyu kadromuza kattık. Camiamıza hayırlı olsun. Bu transferlerimiz devam edecek. Aramıza katılan yeniö arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Oluşturacağımız yeni kadroyla takımımızı en iyi hale
getirerek başarılı bir sezon yaşayacağımızı düşünüyorum.”

Bu haber toplam 4540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.