1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Belediyesi'nden ücretsiz bale ve cimnastik kursları!
Gölbaşı Belediyesi'nden ücretsiz bale ve cimnastik kursları!

Gölbaşı Belediyesi'nden ücretsiz bale ve cimnastik kursları!

Gölbaşı Belediyesi’nin çocukların fiziksel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği ücretsiz spor aktiviteleri devam ederken, bale ve cimnastik kursları yoğun ilgi görüyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklar için düzenlenen ücretsiz spor aktivitelerinden olan jimnastik ve bale kursu, profesyonel eğitmenler eşliğinde devam ediyor. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen jimnastik ve bale  çalışmalarında keyifli dakikalar geçiren çocuklar ayrıca boş vakitlerini spor yaparak değerlendirme imkânı buluyor. Çocuk gelişimi, çocukları spora özendirme, beceri kazanmayı hedefleme amacıyla açılan ücretsiz jimnastik ve bale kurslarına yoğun ilgi gösteren veliler, Gölbaşı Belediyesi’ne ve eğitmenlerine teşekkür ettiler.

 

EĞİTİMLER UZMAN EĞİTMENLER TARAFINDAN VERİLİYOR

 

Büyük ilgi gören jimnastik ve bale kurslarında eğitimler profesyonel eğitmenler tarafından veriliyor. Baleye yeni başlayanlar için açılan kurslara 115 çocuk katılıyor. Bale kursunda çocuklar, teknik taktik, koreografi, ritim,  müzik ve sahne çalışmalarının tüm inceliklerini öğreniyor.  Klasik bale eğitiminin çocukların bedensel ve ruhsal gelişimi için büyük önem taşıdığını belirten eğitmenler, çocuklara genel bale bilgisi, esneklik ve bale tekniğine geçiş derslerinin verildiğini söyledi. 

 

CİMNASTiK KURSUNA YOĞUN İLGİ

 

Cimnastik kurslarında 248 çocuğun eğitim gördüğünü belirten yetkililer,  cimnastik kursunun çocukların denge, kuvvet, esneklik, algıda seçicilik ve refleks gibi özelliklerinin gelişmesine yardımcı olduğunu da kaydetti.

 

7’DEN 70’E BİNLERCE İNSAN FAYDALANIYOR

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Gölbaşı Belediyesi olarak  ücretsiz olarak verdiğimiz eğitim,spor, hobi ve meslek kurslarımız ne mutlu ki yoğun ilgi görüyor. Bu kurslardan 7’den 70’e binlerce insanımız faydalanıyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın yeteneklerini keşfedecekleri kurslarımız devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 3248 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.