1. HABERLER

  2. Gölbaşı Festivale hazır
Gölbaşı Festivale hazır

Gölbaşı Festivale hazır

Mogan Gölü'yle ünlü Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8'incisi yapılacak olan 'Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali' için hazırlıklar tamamlandı.

A+A-

Mogan Gölü'yle ünlü Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 8'incisi yapılacak olan 'Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivali' için hazırlıklar tamamlandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Adalet Bakanı Sadullah Ergin'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi ve Ergin'i 8. Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Festivaline davet etti.
Gölbaşı Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenecek olan Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi çiçeği Festivali için Gölbaşı'nda hazırlıklar son aşamaya geldi.
Gölbaşı Festivali 23. Eylül Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayacak ve 24 ve 25 Eylül tarihlerinde Mogan Gölü kenarındaki Sahil Parkı'nda çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Gölbaşı Festivali'nde; kortej yürüyüşü, konserler, yarışmalar, eğlenceler, alışveriş stantları, kültür ve sanat sokağı, yöresel oyunlar ve birçok etkinlik yer alıyor.
8. Gölbaşı Festivali'nde Mogan Gölü kenarında konser verecek olan ünlü sanatçılar festivale ise ayrı bir renk katacak. Festivalin 1. gününde Taylan Ülger sahne alırken, 2. gün Funda Arar davetlilere müzik ziyafeti verecek. Festival, Türk halk müziğinin sevilen ismi Orhan Hakalmaz konseri ile son bulacak.

 

Bu haber toplam 2243 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.