1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Kaymakamlığı Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği
Gölbaşı Kaymakamlığı Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Gölbaşı Kaymakamlığı Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

Gölbaşı Kaymakamlığı Şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği

A+A-

Gölbaşı Kaymakamlığı şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları onuruna iftar yemeği verdi.

Akalında gerçekleşen etkinliğe Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve eşi Rana Selçuk, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçın, siyasi parti temsilcileri, Şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları ile birlikte Muhtarlar, STK’lar katıldı

Şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehit ve gazi aileleriyle ilgili çok yüksek hassasiyetinin bulunduğuna işaret etti.

Bakan Selçuk, "Şehit ve gazi ailelerinin her türlü ihtiyacının arkasındayız, her türlü yardıma hazırız. Milli Eğitim Bakanlığı özelinde ise gerek şehit öğretmenlerimiz gerekse onların aileleri için gereken tedbirleri alıyoruz." diye konuştu.

Yemeğe katılan şehit ve gazi ailelerinin ramazanda bütün ibadetlerinin kabul olması temennisinde bulunan Selçuk, katılımcıların yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

Vatan için canlarını ortaya koyan güvenlik güçlerini rahmetle ve minnetle andığını ifade eden Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, “Bu vatan uğruna kanını, canını göz kırpmadan veren bütün Şehitlerimize Allah’tan rahmet şehit ailelerimize ve yüce milletimize bir kez daha başsağlığı, gazilerimize acil şifalar dilerim. Devlet olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız” dedi.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan son olarak iftar yemeğine katılan ve tüm Gölbaşı halkının yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutladı.

Konuşmaların ardından Bakan Selçuk ve eşi Rana Selçuk, iftara katılan çocuklara hediye dağıttı. Gölbaşı Belediyesi ise program çıkışında şehit ve gazi yakınlarına organik sebze fidesi dağıttı.

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.