1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı kışa hazır
Gölbaşı kışa hazır

Gölbaşı kışa hazır

Gölbaşı Belediyesi, kar ve buzla mücadele için ‘Kar Filosu’ araçlarını belirli noktalarda hazırda bekletti. 70 personel ve 30 araçtan oluşan filo olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı mücadele edecek.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, kar ve buzla mücadele için ‘Kar Filosu’ araçlarını belirli noktalarda hazırda bekletti. 70 personel ve 30 araçtan oluşan filo olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı mücadele edecek.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kar ve buzla mücadele ekipleri, kış ayının yaklaşması ile birlikte belirli noktalarda hazır beklemeye başladı. Yaklaşan kış ayları için sıkı bir hazırlık evresinden geçtiklerini ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Kış aylarının yaklaşması ile kar ve buzla mücadele filomuzu hazır bir şekilde bekletmeye başladık. Merkezi ve kırsal alanlarda oluşturulan bekleme noktalarında; 8 adet tuz serici araç, 12 adet özel donanımlı kar küreme aracı, 5 greyder, 5 kürekli kamyon ve 24 saat 2 vardiya halinde çalışacak 70 kişilik personelimiz karla mücadele için bekliyor. Yapılacak çalışmalarımız ile bu yıl da vatandaşlarımız, her mevsimi ayrı güzelGölbaşımızda sorunsuz bir kış geçirecek. Ancak vatandaşlarımıza buradan tekrar, kış lastiksiz ve zincirsiz kesinlikle yola çıkmamalarını hatırlatıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.