1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gölbaşı liderin peşinde
Gölbaşı liderin peşinde

Gölbaşı liderin peşinde

2. Lig Erkekler Hentbol Ligi’nde Gölbaşı Belediye Spor, rakibi Amasya 1957 suluovakulübünü 30-20 mağlup ederek liderin peşinden gidiyor.

A+A-

2. Lig Erkekler Hentbol Ligi’nde Gölbaşı Belediye Spor, rakibi Amasya 1957 suluovakulübünü 30-20 mağlup ederek liderin peşinden gidiyor. Gölbaşı Belediye Spor’un Başkanı Hayati Çal, “Liderlik ve şampiyonluk için  daha fazla mücadele edeceğiz” dedi.

2. Lig Erkekler Hentbol Ligi ikinci yarının ilk maçında Gölbaşı Belediye Spor, Amasya 1957 suluova kulübünü 30-20’lık skorla yendi. İkinci yarının ilk maçını da galibiyetle kapatan Gölbaşı Belediye Spor liderle arasındaki 1 puan farkını da korudu.İkinci yarının açılış maçının ardından konuşan Gölbaşı Belediye Spor’un Başkanı Hayati Çal, şöyle konuştu: “Ligin İlk yarısını ikinci sırada ve lider ile puan farkını kapatarak bitirdik.Ligin ikinci yarısının ilk maçınıda galibiyet alarak bitirdik. İkinci yarıda liderliğin en büyük favorisi olacağız. İkinci yarıda liderlik ve şampiyonluk için daha fazla mücadele edeceğiz. Tüm kulüp ve Gölbaşı olarak takımımızın destekçisiyiz ve arkasındayız. Yeni transferlerimiz ile daha güçlü bir takım oluşturuyoruz” dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediye Spor Başkanı Hayati Çal ile birlikte  maçı izleyerek, takıma destek oldular.

Bu haber toplam 2962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.