1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı yeni bir tesise kavuşuyor
Gölbaşı yeni bir tesise kavuşuyor

Gölbaşı yeni bir tesise kavuşuyor

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay 2016 yılının proje yılı olacağını ve bir çok projenin ihalesini tamamlayıp temelini atılcağının müjdesini vermişti. Bu projelerden birisi olan ‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi’ Projesinin ihalesi tamamlandı.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, Gölbaşı’nda proje seferberliği başlattı. Gölbaşılı vatandaşların daha kaliteli, daha güzel daha yaşanabilir bir ortam suna- bilmek için hizmetlerini bir bir sıralamaya başladı. Gölbaşı Belediye’sinin büyük projlerinden birisi olan ‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi’ Projesinin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi Gölbaşı’ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

 

İşte Dev Tesisin Özellikleri

 

‘Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi’ Projesi Eymir Mahallesi 113134 ada – 3 parsele, 4305 m2 arsa üzerine inşaa edilecek. Tesis Binası 3 ana bölümden oluşacak ve tesisin toplam inşaat alanı   7840 m2 olacak. Tesisde kapalı otopark ve konferans salonu yer alacak. Kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, hamam,sauna,  fitness merkezi , fuaye alanı , öğrencilerimiz ile meslek ve beceri kurslarımız için derslikler, restoran ve kafeteryadan oluşan sosyal tesis ile  Gölbaşı’nın hizmetine sunulacak.

 

Gölbaşı’mız Hizmet Yılı Yaşayacak

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı açıklamasında ‘Bu yıl Gölbaşımız hizmet yılı yaşayacak’ ifadelerini kullanarak 2016 yılında bir çok tesisin temelinin atılacağı müjdesini verdi. Başkan Duruay ‘ 2016 yılında bir çok tesisimizi Gölbaşılı vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için temelini atacağız. İlk olarak Seğmenler mahallesi pazar yeri ve sosyal tesis binamızın yapılması için ihale tamamlandı ve eski binamız yıkıldı. Çok yakın zaman içerisinde tesisimizin temelini atacağız. Hemen ardından Eymir Mahallesine yapacağımız 7840 m2 inşaat alanı olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezimizin ihalesi tamamlandı. Kısa sürede temelini atacağız. İncek Mahallemizde park çalışmamız var, onun temelini atacağız. Tulumtaş ve Bağiçi mahallemize Kültür merkezi projemiz var bunların temelini atacağız. Eymir Mahallesi bölgesinde dev şehir parkı projemiz var önümüzdeki günlerde ihalesi tamamlanacak ve kısa sürede buranın temelini atmayı planlıyoruz. Ayrıca dış cephe yenileme projemizde 5. Etapa gelindi. Gölbaşımızda toplam 318 binananın cephesi yenilenmiş olacak. Gölbaşı’mızı şantiye alanına çevirdik. Gölbaşı’mız bu yıl hizmet yılı yaşayacak’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.