1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı Ak Partililerden anlamlı etkinlik
Gölbaşılı Ak Partililerden anlamlı etkinlik

Gölbaşılı Ak Partililerden anlamlı etkinlik

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı anlamlı bir etkinliğe imza attı.

A+A-

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanlığı, Gölbaşı'na bağlı Selametli Mahallesi'nin şehidi Emrah Ertaş'ın ve silah arkadaşları anısına ağaçlandırılan alanı güçlendirmek adına fidan dikti.

"Fidanlarımızı toprak ile buluşturduk"

Etkinliğe ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan "Bugun Selametlili Şehidimiz Emrah ERTAŞ ve silah arkadaşları anısına ağaçlandırılan alanı güçlendirmek üzere fidanlarımızı toprak ile buluşturduk. Bu anlamlı programı tertip eden @GolbasiAkGenclk 'e, şehidimizin kardeşi İsmail ERTAŞ'a ve Orman Genel Müdürlüğününe teşekkür ederim." diye yazdı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren ise yaptığı paylaşımda “Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz” diyen bir Peygamber’in ümmeti olarak görevimizi tamamladık. Selametlili Şehidimiz Emrah Ertaş anısına Dikilitaş Göleti yanında ayrılan alana fidanlarımızı diktik. Katılımlarından dolayı İlçe başkanımız Selim Akceylan Kadın Kolları başkanım Guleren Capanoglu ve Şehidimizin kardeşi İsmail Ertaş’a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 5810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.