1. HABERLER

  2. Gölbaşılı kampanyaya destek verdi
Gölbaşılı kampanyaya destek verdi

Gölbaşılı kampanyaya destek verdi

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Gölbaşı Gençlik Derneği, Beyaz Tv ana haber bülteni sunucusu Ferda Yıldırım ve Son Gaste’nin Ankara Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklar için başlattığı “Kıyafet ve ayakkabı Kampanyası”na destekler gelmeye devam ediyo

A+A-

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Gölbaşı Gençlik Derneği, Beyaz Tv ana haber bülteni sunucusu Ferda Yıldırım ve Son Gaste’nin  Ankara Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklar için başlattığı “Kıyafet ve ayakkabı Kampanyası”na destekler gelmeye devam ediyor.

Ankara Sevgi Evi’nde ki kimsesiz çocukları için başlatılan kampanyaya Gölbaşılılar duyarsız kalmadı. “Ayakkabı ve Kıyafet” kampanyasını gazetemizden öğrenen Turizm Ticaret Genel Müdürü Murat Bey Balta gazetemize ulaşarak kampanyaya destek olma sözü verdi. 50 öğrenciyi giydirme sözü veren Murat Bey Balta, kampanyayı anlamlı bulduğunu ifade ederek 50 kimsesiz çocuğu giydirebileceğini ifade etti.

Ramazan Şimşek’te kayıtsız kalmadı

Kimsesiz çocuklar için başlatılan kampanyaya Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek’te kayıtsız kalmadı. 25 kimsesiz çocuğun bayramlık ayakkabı ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Ramazan Şimşek “11 ayın sultanı Ramazan ayında böyle bir projenin anlamı bizler için daha önemli ve bu anlamda bizde bu hayırlı kampanyanın içinde yer almak istedik.” dedi.

Gölbaşı esnaflarından da destek geldi

11 ayın sultanı Ramazan ayı içerisinde kimsesiz çocuklar için başlatılan bu kampanyaya Gölbaşı esnafı da destek oldu. Her türlü sosyal ve yarım faaliyete destek veren esnaflar kimsesiz çocuklara destek oluyorlar. Erçetin Emlak’ın sahibi İdris Çetin 15 çocuğu giydirirken, hayır deyince Gölbaşılıların aklına gelen ilk isimlerden Duruylar Market’in ortaklarından İsmail Duruay’da 15 çocuğu giydirme sözü verdi. Yardımsever kişiliği ile tanınan Gölbaşı esnaflarından Yılmaz Kundura Haydar Yılmaz’da kampanyaya destek veren isimlerden. Haydar Yılmaz 15 kimsesiz çocuğun ayakkabı giyimini üstlendi. Kampanyaya emlak sektörünün önde gelen isimlerinden Dünya Grup’tan da destek geldi. Dünya Group’tan Cihan Dülger şahsı adına 5 kimsesiz çocuğu bayram öncesinde giydirerek sevindirecek. 

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Gölbaşı Gençlik Derneği, Beyaz Tv ana haber bülteni sunucusu Ferda Yıldırım ve Son Gaste’nin  Ankara Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklar için başlattığı “Kıyafet ve ayakkabı Kampanyası”na daha öncede Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Aktay 1000 TL’lik kıyafet yardımında  bulunacağını söylemişti.

Bu haber toplam 2175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.