1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılıların sinema salonu hayali gerçek oluyor!
Gölbaşılıların sinema salonu hayali gerçek oluyor!

Gölbaşılıların sinema salonu hayali gerçek oluyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçe halkının yıllardır hayalini kurduğu sinema salonu projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ilçe halkının yıllardır hayalini kurduğu sinema salonu projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Gölbaşı Belediyesi  üniversitelere ev sahipliği yapan Gölbaşı’nda öğrencilere yönelik hizmet ve projelerini geliştirirken, bu projelere yenilerini ekliyor.

Üniversite öğrencilerinin eğitim, sosyal ve kültürel hayatını zenginleştirecek projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilere yönelik Gölbaşı Üniversiteler Caddesi projesini hayata geçirmek ,için gün sayıyor.

DETAYLAR BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Başkan Şimşek’in her platformda dile getirdiği ve içeriği herkes tarafından merak edilen Üniversiteler Caddesi’nin detayları da yavaş belli olmaya başladı.

PROJE ADINI BULUNDUPU BÖLGEDEN ALIYOR

Öğrencilerin sosyal hayatını zenginleştirici, keyifli ve verimli zaman geçirmelerini sağlayıcı fiziki ve sosyal donatıların yer alacağı Gölbaşı Üniversiteler Caddesi’nin Ankara Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Teknokentin yerleşkesinin tam ortasında oluşturulması hedeflendiği öğrenildi.

SİNEMA SALONU HAYALİ GERÇEK OLUYOR

Üniversiteler kenti olarak da bilinen Gölbaşı’nda oluşturulacak Üniversiteler Caddesi’nde sinema salonunun da bulunacağı bilgisi Başkan Şimşek tarafından kamuoyuna açıklanırken, projenin hayata geçmesiyle birlikte yıllardır Gölbaşılıların beklediği sinema salonu hayali de gerçek olacak.

GÖLBAŞI SOSYAL HAYATINA RENK KATACAK

Her türlü ihtiyaca cevap verecek özel bir yaşam alanı olacak olan Üniversiteler Caddesi  tek katlı mağazalar, trafiğe kapalı yürüme yolları ve sinema salonuyla Gölbaşı sosyal hayatına da renk katacak.

 

 

Bu haber toplam 8907 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum