1. HABERLER

  2. Gölbaşı'na anlamlı hatıra ormanı
Gölbaşı'na anlamlı hatıra ormanı

Gölbaşı'na anlamlı hatıra ormanı

Gölbaşı Belediyesin tarafından hazırlanan araziye 200 adet çam fidanı dikildi.

A+A-

Gölbaşı Bahçelievler Mahallesi TRT sitesi yakınlarda ikametgâh eden Koç ailesinin Anne ve Babaları geçen yıl 26 Haziran 2010 günü evlerinden çıkıp bir düğüne giderken Ankara – Konya yolu 19.km Gölbaşı istikametinde kontrolsüz kavşakta bir aracın çarpması sonucunda Baba Hasan Koç ve Anne Sevim Koç hayatlarını kaybetmişlerdi.

Ailenin evlatlarından Volkan Koç ve Bengi Koç Anne ve Babalarının ölüm yıl dönümünde, Anne ve Babasının kaza yaptıkları yerin hemen yanında bulunan 2.000 m2 boş araziye Hatıra ormanı yapmak için Gölbaşı Belediyesi’ne başvurdular. Gölbaşı Belediyesi de taleplerini olumlu karşılayıp araziyi ağaç dikilebilir konuma getirdiler.

Gölbaşı Belediyesin tarafından hazırlanan araziye 200 adet çam fidanı dikildi. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve eşi Seher Odabaşı’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen fidan dikimde gelen konuklara lokum ve meşrubat ikram edildi.  Başkan Odabaşı yaptığı konuşmasında; Koç ailesine bir kez daha başsağlığı dileyerek, “Geçen yıl burada feci bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden Hasan Koç ve Sevim Koç için burayı hatıra ormanı yaparak fidan dikimi gerçekleştirdik. Kendilerine Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.