1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda Gazeteciler Günü kutlandı
Gölbaşı'nda Gazeteciler Günü kutlandı

Gölbaşı'nda Gazeteciler Günü kutlandı

Gölbaşı’nda yayın yapan yerel gazeteler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutulmadı.

A+A-

Gölbaşı’nda yayın yapan yerel gazeteler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde unutulmadı. Bir çok siyasi, iş adamı ve STK temsilcisi’nin yanı sıra bir çok vatandaş ta Gölbaşılı yerel gazetecilerin 10 Ocak ÇALIŞAN Gazeteciler Günü’nün sosyal medya, ziyaret, telefon ve hediye aracılığıyla kutladı.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, Gölbaşı Belediye Spor Başkanı Lütfü Yılmaz’ın yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları  , muhtarlar, STK Başkanları, geçmiş dönem aktif siyasetin içinde yer alan bir çok isim, iş adamları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş sosyal medya aracılığıyla ve mesaj ile kutlama mesajı yayınlayarak Gölbaşı’nda yayın yapan yerel gazeteler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren Gazetecileri ziyaret ederek, gazetecilere gül ve hediye takdim etti. Aypek Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Faruk Aypek ise gazetecilere çiçek göndererek gazeteciler gününü kutladı.

Gölbaşı SON GASTE olarak bu anlamlı günümüzü telefon ederek, mesaj ve sosyal medya yoluyla kutlama mesajı yayınlayan ve bizzat ziyaret edip hediye gönderen herkese teşekkür ederiz.

138072060_2883411935269942_2274613537096744417_n.jpg

Bu haber toplam 6085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.