1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti
Gölbaşı'nda Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti

Gölbaşı'nda Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti

Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni'nde sanatçı Mustafa Yıldızdoğan konser verdi.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi tarafından 200 çocuğun sünnet olduğu Sünnet Şöleni kapsamında  sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da sahne alırken konseri 20 bini üzerinde kişi izledi.

Mustafa Yıldızdoğan konseri öncesi yerel sanatçılar mini bir konser verdi. Yerel sanatçıların ardından ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan yoğun alkış ve tezahürat eşliğinde sahneye çıktı. Mustafa Yıldızdoğan, alanı dolduran  on binlerce kişiyi kendine özgü yorumları ve türküleriyle adeta mest etti. Konsere katılan on binlerce kişi de Yıldızdoğan’ın türkülerine eşlik etti.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Yıldızdoğan, sevilen şarkılarını geceye katılan onbinlerle birlikte seslendirdi.  Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek tarafından ünlü sanatçıya çeşitli hediyeler verildi. Mustafa Yıldızdoğan sahnede Kaymakam Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek ile birlikte çok sevilen ‘Bizim Türkümüz’ adlı eseri seslendirdi.

Öte yandan konserde sürpriz bir evlilik teklifi yaşandı. Murat adlı bir genç , arkadaşı Gülcan ile birlikte sahneye çıkarak binlerce kişinin önünde evlenme teklifinde bulundu. Teklifi eden kişi ise aldığı 'Evet' cevabıyla büyük bir mutluluk yaşadı. Konser alanında bulunan binlerce kişi 'Evet' cevabını uzun süre alkışlayarak çifti tebrik etti. Konser daha sonra kaldığı yerden devam etti.

Bu haber toplam 2351 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.