1. HABERLER

  2. Gölbaşı’nda Tarih Yeniden Canlandı
Gölbaşı’nda Tarih Yeniden Canlandı

Gölbaşı’nda Tarih Yeniden Canlandı

Gölbaşı Belediyesi, ‘Her Mahalleye Kültür Merkezi’ projesi kapsamında mahallelere kültür merkezleri yapmaya devam ediyor.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi, ‘Her Mahalleye Kültür Merkezi’ projesi kapsamında mahallelere kültür merkezleri yapmaya devam ediyor. Son olarak merkez mahallelerinden Örencik Mahallesine, Osmanlı Mimarisinden esinlenerek yapılan Kültür Merkezini,  halkın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Gölbaşı Belediyesi, Osmanlı mimarisinin bir örneğini Örencik Mahallesi’nde yöresel taşlardan yaptığı kültür merkezi ve muhtarlık binasının yapımını tamamlandı. Örencik Kültür Merkezinde 300 kişilik çok amaçlı salon, muhtarlık odası ve sosyal donatı alanları bulunuyor. Osmanlı Tarihi yeniden canlandırıldığı Örencik Mahallesi kültür merkezi Ankara’nın gözde projelerin arasında gösteriliyor.

Gölbaşı Belediyesi yapımını tamamladığı Örencik Kültür Merkezinin açılışını, Olimpik Havuz Temel Atma Töreni ve Bahçeli Parkının temel atma töreni Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 23 Temmuz Cumartesi günü saat: 13.30 da gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 6321 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.