1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı'nda ücretsiz kurslar başlıyor
Gölbaşı'nda ücretsiz kurslar başlıyor

Gölbaşı'nda ücretsiz kurslar başlıyor

Gölbaşı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ücretsiz kursları başlıyor. Gençlik ve Spor Müdürü Özden Şimşek ücretsiz kursları ve verilecek yerleri şöyle sıraladı.

A+A-

"Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Satranç Kursumuz pazartesi- Salı-çarşamba- Perşembe - cuma Günleri gençlik merkezi ve Atatürk ilkokulunda yapılmaktadır.


[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Yetişkinler Pilates Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Cimnastik salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Futbol Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Gölbaşı Şehir Parkında yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Voleybol Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Baldudak Ortaokulunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Atletizm Kursumuz Pazartesi- Çarşamba-Cuma Günleri Gölbaşı stadyumunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Basketbol Kursumuz pazartesi-cuma Günleri Şehit Sebahattin Koçak Kız İmamhatip Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz  Taekwondo Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Taekwondo Salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Taekwondo Kursumuz Salı-Perşemne Günleri Atatürk ilkokulunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Voleybol Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Judo Kursumuz pazartesi- Salı-çarşamba-Perşembe-Cuma Günleri Baldudak Ortaokulu ve Gölbaşı Spor Kompeksi Judo Salonunda Yapılmaktır
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz  Özel öğrenim öğrencileri Kursumuz çarşamba-cuma Günleri Halise Arslan Özel Öğretim Okulunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz Cimnastik  Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Cimnastik Salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz  KickBoks Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Taekwondo Salonunda yapılmaktadır.
[10/8 15:03] Özden Şimşek: Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce Ücretsiz  Okçuluk Kursumuz Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Günleri Gölbaşı Sevgi Evlerinde yapılmaktadır.

Bu haber toplam 2891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.