1. HABERLER

  2. Gölbaşı'ndan Somali'ye yardım eli
Gölbaşı'ndan Somali'ye yardım eli

Gölbaşı'ndan Somali'ye yardım eli

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği ‘Somali’ye Yardım Kampanyası’ için STK’larla iftarda bir araya geldi.

A+A-

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği ‘Somali’ye Yardım Kampanyası’ için STK’larla iftarda bir araya geldi.

Gölbaşı Kaymakamlığı tarafından başlatılacak olan  “Somali’ye Yardım” kampanyası kapsamına yapılması gerekenleri konuşmak amacıyla Anadolu Sofrası’nda bir araya gelen STK’lar kampanyaya genişleterek destek vermeye karar verdiler.

Sevgi Çiçeği İnsanlık Kampanyası

Gölbaşı İlçesi Koruma, Geliştirme ve Turizm Dernek Başkanı İsa Ömercan, Somali’de yaşanan acıya sefalete duyarsız kalınamayacağını belirterek, ‘Son 60 yılın en ağır kuraklığını yaşayan ve nüfusunun üçte biri açlık sınırının altında bulunan, her gün onlarca çocuğun öldüğü Somali için bizlerde bir şeyler yapmalıyız. Kaymakamlık tarafından başlatılacak kampanyaya biz STK’lar olarak destek vereceğiz. Bu kampanyanın adına da ‘Gölbaşı Sevgi Çiçeği İnsanlık Kampanyası’ dedik. Gölbaşılıların bu konuda duyarsız kalmayacağını düşünüyorum. İlçemizdeki diğer sivil toplum örgütleri ve tüm dinamiklerin bu kampanyayı daha da büyüterek desteklemesini diliyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1906 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.