1. HABERLER

  2. Gölbaşı'nın iki yakası bir araya gelecek
Gölbaşı'nın iki yakası bir araya gelecek

Gölbaşı'nın iki yakası bir araya gelecek

AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, Alt geçit projeleri ile ilgili ‘Gölbaşı’nın iki yakası bir araya gelecek’ derken AK Partili meclis üyeleri de ‘Artık karar halkın’ diyerek projenin en kısa zamanda hayata geçeceğini belirttiler.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğünü ortadan kaldırmak için hazırlamış olduğu 2 alternatifli projeyi, Gölbaşı halkının onayına sundu. Yapılan anket ve projeler ile ilgili AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Şimşek, ‘Gölbaşı’nın iki yakası bir araya gelecek’ derken AK Partili meclis üyeleri de ‘Artık karar halkın’ diyerek projenin en kısa zamanda hayata geçeceğini belirttiler.

img_6522_448x299.20110607173218.jpg

Ramazan Şimşek: " Burada anket yapılacak. 2 ayrı proje sunulacak. Yıllardan beri ilçemizin sorunu olan, iki yakamızı bir araya getiremiyoruz dediğimiz Konya yolu ve Ankara Caddesi üzerinde birincisi Tıraşlama, ikincisi ise viyadük  olmak üzere 2 ayrı proje sunulacak. Yapılacak ankette halkımız hangisine karar verirse, kısa bir süre sonra proje uygulamaya konulacak. Gölbaşı'nın iki yakası bir araya gelecek" dedi.

dsc_0157_450x299.jpg

Fatih Duruay, ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi daha önce alt geçitle ile ilgili 2 tane projemiz olacağını açıklamıştı. Bunlardan bir tanesi viyadük diğeri de tıraşlama projesi. Şuanda da anket yapılıyor. İnşallah vatandaşlarımız hangisini isterse onu yapacağız ve değerlendireceğiz” dedi.

dsc_0154_450x299.jpg

Hamit Mermer: Vatandaşlarımız hangi projeyi tercih ederse o proje hayata geçirilecek. Başkan Melih Gökçek’in bunla ilgili sözü var. Seçim yatırımı da değil. Projenin ve maketlerin oluşturulması biraz gecikti. Ondan seçim zamanına denk geldi. Biz bu işin takipçisiyiz ve arkasındayız. Hangisi tercih edilirse onu yapacağız bunun sözünü de veriyoruz” dedi.

dsc_0137_450x299.jpg

Hakan Han Özcan: Gölbaşı’nın iki yakasını bir araya getirmek için yapılan bir projedir. Sayın Başkanımız Melih Gökçek Gölbaşı’nın sorunları ile yakından ilgileniyor. Bu geçmiş dönemde de belediye başkanımızın ve ekibinin çalışmasıydı. Gölbaşı halkının yaşamış olduğu bir sıkıntıydı. MHP’li belediye bu sıkıntıyı kent konseyi kararı almadan Büyükşehir’e devrettiler. Bu yanlış bir uygulama. Seçim beyannamesindeki en önemli maddeyi daha iş başına gelir gelmez MHP’li belediye Büyükşehir’e devretti. Büyükşehir olarak hizmetten kaçmayız. İnşallah bu proje ile de bunu da kanıtlayacağız. Yine halka soruyoruz. Halkın tercihi doğrultusunda da projeyi hayata geçireceğiz” dedi.

dsc_0164_450x299.jpg

Hayati Çal: ‘Ankara 2023’er hazır dedik. Gölbaşı’nı da inşallah hazırlıyoruz. Bu proje Gölbaşı’nın hem bölünmüşlüğüne hem de sosyal açıdan yaşanan sıkıntılara çözüm olacak.  Eğer üst geçit yapılırsa altında 40 dönüme yakın boş bir alan çıkıyor. Viyadük projesi ile hem ikiye bölünmüşlük çözülecek hem de ticari alan oluşacak. Halkın tercihine sunduk. Sonuçları hep beraber değerlendireceğiz ve çalışmalara başlayacağız” dedi.

dsc_0168_450x299.20110607173732.jpg

A.Nasır Haşlak: Bildiğiniz üzere Başkanlığım döneminde böyle bir proje hazırlamıştık. Ancak bu projeye karşı çıkılmıştı. 2 proje var şimdi. Hemzemin projesinin kesinlikle G,bir faydası olacağını düşünmüyorum. Viyadük projesi ise Gölbaşı’nın ikiye bölünmüşlüğüne çözüm getirir.

Gölbaşı'nda yapılan ankete katılan vatandaşlar da yapıalcak olan projenin Gölbaşı'na hayırlı olnası temennisinde bulundular. Bazı vatandaşlar ise iki projeye de sıcak bakmayarak, "Gölbaşı'na bir katkısı olmaz' şeklinde yorum yaptılar.

dsc_0124_450x299.jpg

Zeki Şengül ‘Hemzemin Projesinin bir faydası olacağını düşünmüyorum. Ancak Viyadük projesine sıcak bakıyorum. Gölbaşı’na faydalı olur.

dsc_0177_450x299.jpg

Celal Akliman: Yapılacak olan iki projeye de karşıyım. Gölbaşımız için bir tane daha viyadük konulursa bir daha da dönüşü olmaz. Bunu yerine köprülü kavşak konulursa daha faydalı olacağını düşünüyorum”

Bu haber toplam 4199 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.