1. HABERLER

  2. Günalan'dan Gökçek'e pankartlı teşekkür
Günalan'dan Gökçek'e pankartlı teşekkür

Günalan'dan Gökçek'e pankartlı teşekkür

Halkın ihtiyaçları ve önerileri doğrultusunda hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e bir teşekkür de Günalan Mahallesi sakinlerinden geldi.

A+A-

Halkın ihtiyaçları ve önerileri doğrultusunda  hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e bir teşekkür de Günalan Mahallesi sakinlerinden geldi.

Gölbaşı Ahiboz-Günalan yolunda Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol ve asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Günalan Mahallesi Sakinleri yapılan çalışmalara pankart asarak teşekkür etti.  

Günalan sakinlerinin yanı sıra yük taşıyan kamyonlarında sıklıkla kullandığı stratejik yol birçok defa bozulmuş ve onarılmayı bekliyordu. Araç trafiğinin yoğun olduğu bu yolla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi gelen şikayetleri göz ardı etmeyerek geçtiğimiz haftalarda çalışma başlattı.

Günalan yolunda ki alt yapı çalışmalarını tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına da başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yapılan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN GÖKÇEK’E PANKARTLI JEST

Mahallerinde yapılan hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Memnuniyetlerini mahalle girişine astıkları pankartla ifade eden mahalle sakinleri pankarta “Mahallemize yaptığı çalışmalardan ötürü Sn. Melih Gökçek’e Şükranlarımızı Sunarız’ yazısını asarak Başkan Gökçek’e jest yaptılar.

GÖKÇEK VARSA SORUN YOK

Günalan Mahallesi sakinlerinden Musa Doğan, yapılan hizmetlerden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Teşekkür ederek, “Mahalle sakinleri olarak Büyükşehir’in hizmetlerinden memnunuz. Büyükşehir olmasa bizim yüzümüze bakan olmayacak.  Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Melih Gökçek’e de mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 

Büyükşehir’in mahallelinin isteklerine kulak verdiğini vurgulayan İsmail Alpaslan, “ Gölbaşı’nda birçok mahalleye hizmet gidiyor. Ancak her mahalle aynı oranda hizmet alamıyor. Büyükşehir Belediyesi gerçekten yıllardır mahallemize hizmet ediyor. Uzak yakın demeden her yere hizmet götürüyor. Sayın Başkanımız Melih Gökçek’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ne kadar teşekkür etsek azdır” diyen Zekeriya Bavbek de “Yapılan çalışmaları takdir etmemek elde değil. Mahallemizin sorunları ile yakından ilgilenen ve başta Belediye Başkanı Melih Gökçek  olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm Belediye personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.