1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gürsel Tekin'in kurultay açıklaması
Gürsel Tekin'in kurultay açıklaması

Gürsel Tekin'in kurultay açıklaması

CHP'de muhaliflerin hedefindeki isim Gürsel Tekin, kameraların karşısına geçti..

A+A-

CHP'de muhaliflerin taleplerini dehşetle izlediğini kaydeden CHP' Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, parti içi demokraisyi ve disiplini işleteceklerini ifade etti.

Şu an itibariyle CHP'De kurultay durumunun sözkonusu olmadığını kaydeden Tekin, delegelerin 650 imzasının toplanması halinde de kurultaya gidebileceklerini söyledi. Tekin, '8 ay önce birbirlerini boğazlayanların Gürsel Tekin'e saldırmaları doğrusu beni şaşırtıyor. Ne oldu da bütün bunlar oldu? Demek ki doğru yoldayız' dedi.

YÜZDE 30'U GEÇEMEZSEK İSTİFA EDERİM SORUSU

Bir muhabirin, Gürsel Tekin'in seçim öncesi sarf ettiği 'Yüzde 30'u geçemezsek istifa ederim' sorusuna Tekin kaçamak cevap verdi.

Gürsel Tekin'in oy oranı iddialarıyla ilgili o açıklaması

İşte Gürsel Tekin'in açıklamalarının satır başları

25 yıldır şerefle siyaset yaptığım CHP'de, ben partinin kurumsal kimliğine saygı duyan bir isimim. Ben 3 aylık örgütlerden sorumlu başkanım. Dehşetle izliyorum, televizyon televizyon koşan bazıları keşke Genel Başkanımız, gönüllülerimiz gibi koşsalardı. kimse kusura bakmasın ama demokrasi de işleyecke, disiplin de işleyecek. Parti içi demokrasidir, elbette kurultay isteyebilirsiniz. 650 imza getirir elbette kurultaya gideriz. 8 ay önce birbirlerini boğazlayanların Gürsel Tekin'e saldırmaları doğrusu beni şaşırtıyor. Ne oldu da bütün bunlar oldu? Demek ki doğru yoldayız.. Biraz önce ki gibi salondaki arkadaşlarımızla kucaklaşmak eksen kaymasıysa varsın kaysın. CHP bir çınar, bugüne kadar varolduğu gibi bundan sonra da yoluna devam edecektir. Bu güne kadar 15 kurultay oldu, 16. kurultayda olabilir. Sadece milletvekili olamayanların bir talebi var.

GENEL BAŞKANIM İZİN VERİRSE..

Yarın CHP'nin toplantısı var. MYK'dan sonra sayın genel başkanın izni olursa sizinle bir çok şeyi paylaşırım. Bir takım arkadaşlarımızın çeşitli amaçları olabilir ama bunu televizyon kanallarında tartıştırmadan yapsınlar. Partinin 25 yıldır çözemediği sorunları bizim 4 ayda çözmemizi beklemek haksızlıktır.

CHP'YE HER ZAMANKİNDEN ÇOK İHTİYAÇ VAR

CHP'de örgütlerimize olan güven tamdır. Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir süreçte CHP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. CHP bundan sonra yoluna devam edecek..

Önemli bir projedir. Özellikle büyükşehirlerde sanatın olmadığı yerlerde nasıl binlerce tiyatrocu, sinemacı, bağlamacı gençlerin hayata kazandırılmış olduğunu görürsünüz. 50 bin kadınımıza hizmet verdik. Bu projenin arkasında kamu kaynakları yok, sadece inanmış insanların katkı sunduğu bir projedir.

Bu haber toplam 1418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.