1. HABERLER

  2. Güzelyalı Çocuk Parkı Açılıyor
Güzelyalı Çocuk Parkı Açılıyor

Güzelyalı Çocuk Parkı Açılıyor

Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz hafta aynı günde bir açılış ve iki temel atma törenin ardından, bu hafta 29 Temmuz 2011 Cuma günü saat 13.30'da Haymana Yolu Karşıyaka mahallesi, Güzelyalı mevki girişindeki Çocuk Parkı'nın açılışını yapacak.

A+A-

Güzelyalı Çocuk Parkı Açılıyor

Gölbaşı Belediyesi geçtiğimiz hafta aynı günde bir açılış ve iki temel atma törenin ardından,  bu hafta 29 Temmuz 2011  Cuma günü saat 13.30'da Haymana Yolu Karşıyaka mahallesi, Güzelyalı mevki girişindeki Çocuk Parkı'nın açılışını yapacak.

Toplamda 1623 M2 alana kurulan çocuk parkın 633 M2 yeşil alana ayrıldı. 593 M2 alan çocuklar için kum oyun alanın yanı sıra 397 M2 yürüyüş alanı yapıldı. Oyun grupları,oturma grupları,gül takıları,gölgelik gibi donatılarla beraber 415 adet çeşitli ağaç grubu ile park yeşillendirildi.

Çok kısa sürede tamamlanan çocuk parkının hizmete açılması ile  Karşıyaka mahallesinin  bu parka duyduğu ihtiyacı değinen  Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “ Karşıyaka mahallesine yaptığımız bu  park ile büyük bir eksikliği tamamlamış olacağız. İnsanlarımızın nefes alacağı alanları daha geniş sahaya yaymak için çalışmalara devam ediyoruz. Her türlü imkânları kullanarak park alanlarını çoğaltma gayreti içerisindeyiz” diyerek tüm hemşerilerimizi Karşıyaka mahallesi çocuk parkının açılışına davet ediyorum. dedi.

Bu haber toplam 2426 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.