1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hakbilen: Gölbaşı'nın sorunlarını en iyi bilenlerdenim
Hakbilen: Gölbaşı'nın sorunlarını en iyi bilenlerdenim

Hakbilen: Gölbaşı'nın sorunlarını en iyi bilenlerdenim

AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Araştırmacı Gazeteci Sonnur Hakbilen, hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde seçim ziyaretlerine AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı ile devam etti.

A+A-

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan’ı makamında ziyaret eden Hakbilen, “AK Parti’nin kuruluşundan itibaren parti üyesi olarak teşkilatta farklı görevlerde bulundum. Ankara'nın ve ülkemizin kalkınması için elimden geleni yapacağım. Gölbaşılı olduğum için bu bölgedeki sorunları ve çalışmaları yakından takip ediyorum. Bölgemizin sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim, başta ilçe teşkilatlarımız olmak üzere partimizin tüm kademeleriyle el ele vererek Ankara’mız ve ülkemiz için gece gündüz çalışacağız. Bugün burada bizleri en güzel şekilde ağırlayan başta ilçe başkanımız sayın Selim Akceylan’a ve teşkilatına teşekkür ediyor ve desteklerinizi bekliyorum" diye konuştu.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Ankara 1.Bölge Milletvekili A. Adayı Sonnur Hakbilen’e teşekkür ederek aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Bu haber toplam 3919 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.