1. HABERLER

  2. Hakem Gölbaşı-Nazilli maçını katletti
Hakem Gölbaşı-Nazilli maçını katletti

Hakem Gölbaşı-Nazilli maçını katletti

Nazillispor- Gölbaşıspor A.Ş. maçının hakemi Öner Fırat verdiği kararlarla Gölbaşısporluları resmen bitirdi.

A+A-

Nazillispor- Gölbaşıspor A.Ş. maçının hakemi Öner Fırat verdiği kararlarla Gölbaşısporluları resmen bitirdi.

Gölbaşıspor A.Ş., Nazilli Belediyespor deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın hakemi Öner Fırat, Nazilli- Gölbaşı maçını adeta katletti.

Göbaşıspor A.Ş.’nin 4'üncü dakikada kontratağında topla buluşan Timur, kaleci Sofu'nun şaşkın bakışları arasında meşin yuvarlağı ağlarla buluştururken durumu Gölbaşıspor A.Ş. lehine 1-0 yaptı. 

HAKME MAÇI KATLETTİ

56'ıncı dakikada Nazillispor Eren ile beraberliği yakalarken, hakemin verdiği kritik kararlar ve yaptığı hatalar, skora doğrudan etki etti.  Gölbaşıspor’un bir golü geçersiz sayıldı. Hakem Öner Fırat Gölbaşıspor A.Ş.’li İbrahim’in 67. dakikada ağlara gönderdiği golü önce geçerli sayarken,  daha sonra ani bir kararla topu elle düzelttiği için golü geçersiz saydı. Hakemin bu kararı üzerine itiraz eden ve daha öncede sarı kartı bulunan İbrahim, hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

82'nci dakikada gelişen Nazilli Belediyespor atağında Nuri ceza alanında Eren'i düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Eren skoru ilan etti: 2-1

YÖNETİCİLERİ TEHDİT ETTİLER, KÜFÜR ETTİLER, ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Öte yandan maçtaki gergin anlar şeref tribününe de yansıdı. Gölbaşısporlu yöneticilerin telefonları kapatılırken, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Gölbaşısporlu yöneticilere küfür ettiği ve üzerlerine yürüdüğü iddia edildi. Öte yandan Gölbaşısporlu yöneticiler maçın gözlemcisinin de Nazillispor yöneticileri tarafından baskı altına alındığını ve olayı federasyona götüreceklerini bildirdiler.

 

 

Bu haber toplam 2399 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.