1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. HALK EKMEK’E YOĞUN İLGİ
HALK EKMEK’E YOĞUN İLGİ

HALK EKMEK’E YOĞUN İLGİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Ankara Festivali, yüz binlerce Başkentliye ev sahipliği yaparken, Halk Ekmek Fabrikası çadırı da yoğun ilgi görüyor.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Ankara Festivali, yüz binlerce Başkentliye ev sahipliği yaparken, Halk Ekmek Fabrikası çadırı da yoğun ilgi görüyor.

Yaz tatilini Ankara’da geçiren Başkentliler için her türlü eğlence ve alışveriş imkanının sunulduğu Büyük Ankara Festivali’nde, Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası ekmek çeşitleri ile Başkentlilere değişik lezzetler sunuyor.

Ekmeğin dününü anlatan ekmek müzesinin sergilendiği çadırı gezip, kendilerine ikram edilen fındıklı ekmeği tadan Başkentliler, çadır önündeki fabrika satış büfesinde de Halk Ekmek’in bütün ürünlerini satın alabiliyorlar.

-YENİ LEZZETLER SATIŞA SUNULDU

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, fabrika satış mağazasında normal ekmek, kepekli ekmek, tuzsuz ekmek, cabata, çeşnibahar, şampiyon ekmek, köy ekmeği gibi çeşitlerin yanı sıra deneme üretimine başlanan Ramazan Ekmeği, Çavdar Ekmeği ve 5’li paketlerde fındıklı ekmeğin de halkın beğenisine sunulduğunu söyledi.

Ramazan ayında üretime geçecekleri ve sonrasında da devam edecekleri Ramazan Ekmeği’ni Büyük Ankara Festivali’nde Başkentlilerle buluşturduklarını belirten Ali İlkbahar, “Ramazan’da çıkarmayı düşündüğümüz ve ismi de ‘Ramazan’ olan ekmeğimiz başta olmak üzere çavdarlı ekmek ve 5’li paketlerdeki fındıklı ekmeğe ilgi çok büyük” diye konuştu.

Fuar alanına getirilen seyyar ekmek fırınında ekmek çeşitlerini ürettiklerini belirten İlkbahar, fabrika satış yerinde bulunan çeşitlere yoğun talep olduğunu da belirterek, büfede Ramazan Ekmeğinin 250 gram 60 kuruş, çavdar ekmeğinin 50 gram 20 kuruş, 5’li paketlerde fındıklı ekmeğin toplam125 gram 50 kuruş olarak satıldığını söyledi.

Dördüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivali’ne Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ali İlkbahar, “İlgi çok büyük. Halk Ekmek standı büyük ilgi görüyor. Standımızı geziyorlar ve fotoğraf çekiyorlar. Ürünlerimizi takdir ettiklerini söylüyorlar” diye konuştu.

Bu haber toplam 1608 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.