1. HABERLER

  2. HANGİ İMAR PLANINI ÇÖZDÜNÜZ?
HANGİ İMAR PLANINI ÇÖZDÜNÜZ?

HANGİ İMAR PLANINI ÇÖZDÜNÜZ?

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, Merkez İmar Planları çözüldü şekline yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi.

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal, Merkez İmar Planları çözüldü şekline yapılan açıklamalara sert tepki gösterdi. ‘Hangi İmar planını çözdünüz?’ diyen Aksakal,   ‘Gölbaşı 1 yıldır inşaat sektöründe tıkanmış durumdadır’ şeklinde konuşarak, “Gölbaşı’nın 1 yılı gitti. Bu bir yılı da sadece 3/5 tane müteahhidin kaybı diye görmesinler. Eğer öyle görüyorlar ise bu arkadaşlarımızın dünya görüşlerinde ve ufuklarında bir sorun vardır. Çünkü Gölbaşı’nda yaşayan hemen hemen herkesin inşaatla bir bağı vardır. Gölbaşı’nın 2011 yılı beceriksiz, basit ve basiretsiz siyasetçiler yüzünden kaybolmuştur.

ÖZÜR DİLEMELİ...

6 aydır 74 parsel sorunu iptal oldu. Sonra mahkeme iptal etti biz ne yapalım dediler. Birileri bu sorunu çözüyorsa mahkemelik olmayacak şekilde çözecektir. 1 yıldır Gölbaşı’nda inşaat ruhsatı verilemiyor, iskan alınamıyor, bir çivi çakılamıyor.  Şimşek ve Dağdelener sorunu çözdük diyorlar, nerede çözüldü. Hangi sorunu çözdünüz? 74 Parselimi çözdünüz Virancık’ı mı çözdünüz? Açıklayın. Diğer yerlerde zaten sorun yoktu. Sadece becerisizlikten dolayı sorun vardı. İmar planlarının tümü birlikte oylandığı için sorun oldu. İnsanlara 6 ay öne gasp ettiğin hakkı geri vermişsin, şimdi kalkmış sorunu çözdük diyorsunuz. Bir şeyin çözüldüğü yok insanları aldatmayın, hiçbiriniz çözmediniz. Burada yapılan sadece Gölbaşı’nda ki teknik ekibin iyi niyetle çözmek için çaba sarf etmesidir. Çünkü mevcut teknik ekibin burada bir suçu yoktur. Geçmişte görevde değildiler. Ama bu sorunu çözmek için iyi niyetle çalışıp çaba sarf etmişlerdir. Gölbaşı’nda ki dedikodu şudur: ÖÇKK AK Partinin elindedir.  AK Parti MHP’yi engelliyor. Bu ne kadar doğrudur bilemiyorum. Eğer doğru ise de çok vahim bir olaydır. AKP İlçe Başkanı buna çıkıp da biran önce çözüm bulsun. Ben çözdüm lafını ortaya koymasın. Hiçbir sorum çözülmemiştir. Virancık ve 74 parsel bir an önce çözülmelidir. Gölbaşı’nın geleceği bu iki yere bağlıdır. Şuanda çözülen 5 ana mahalledeki sorundu. Aslında sorunda değildi. Eğer Ramazan Şimşek bu sorunu çözdük diyorsa çözülebiliyordu ise, ruhsat ve iskan işleri durduğu gün gidersin çözersin. Bir yıl neden bekledin? Vatandaşın elinden hakkını almışsın sonra geri vermişsin bunu da sorunu çözdük diyerek ben yaptım havasıyla milleti kandırmaya kalmışsın. Bu durumu şiddetle kınıyor, protesto ediyorum. Çıkıp Gölbaşı’ndan özür dilemeleri gerekirken, çözüm yarışına girmesinler. Belediyenin de burada hatası var. Sorunun başlangıcında bu sorunu görüp 74 Parseli bu alandan ayırmaları gerekirdi. İleriyi görselerdi bugün bu inşaatlar durmadan sorun çözülürdü. 1 sene önceden bu sorun çözülür ve bu noktaya gelmezdi” şeklinde konuştu.

CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Yusuf Aksakal Gölbaşı'nda birçok siyasi isim hakkında neler söyledi? 'Ben dik bir siyasetçiyim' diyen Aksakal, hangi meclis üyesi ile fikirlerinin bağdaşmadığını ifade etti. Aksakal, uzun yıllar birlikte siyasi mücadele verdiği Bayram Duman için ne dedi? Mehmet Atak'ın Spor Kulübü ile yollarını ayırmasını nasıl değerlendirdi?

Hepsi yarın Son Gaste'de...

Aksakal'ın Yakup Kurtoğlu ile ilgili yorumunu okumak için resme tıklayın...

aksakal1.jpg

 

 

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.