1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan Polis Haftası mesajı
Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan Polis Haftası mesajı

Hasan Tatlı ve Uğur Okman'dan Polis Haftası mesajı

Gölbaşı Hacılar Derneği Başkanı Hasan Tatlı ve Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Uğur Okman bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü ve Polislerin Polis Haftasını kutladı.

A+A-

Gölbaşı Hacılar Derneği Başkanı Hasan Tatlı ve Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Uğur Okman bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümünü ve Polislerin Polis Haftasını kutladı.

Hasan Tatlı (Gölbaşı Hacılar Derneği Başkanı):

Ülkemizin dört bir tarafında görevlerini başarıyla yerine getiren tüm polislerimizin ve İlçe Emniyet Teşkilatı mensupları tüm polislerimizin, Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutlarım. Bu vesileyle de tüm şehit polislerimize Allah’tan rahmet diler, gazi polislerimize de uzun ömürler dilerim.

Uğur Okman (Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şube Başkanı):

Bugün Türk Polis Teşkilatımız 173 yaşındadır. Geçen bu sürede Polis teşkilatımız gittikçe güçlenmiş, bugün modern araç ve gereçlerle donatılmış, teknolojik alt yapıya sahip bir konuma gelmiş, modern bir polis teşkilatı konumundadır. "Bayrak için, Devlet İçin, Vatan İçin, Milletimiz için canlarını seve seve vermeye hazır olan tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlayarak; bu ulvi görevi yerine getirirken şehit olan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve ailelerine uzun ömürler diliyorum"

 

 

Bu haber toplam 2424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.