1. HABERLER

  2. Haşlak bu sözlere çok kızacak
Haşlak bu sözlere çok kızacak

Haşlak bu sözlere çok kızacak

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği Uluslar arası Sevgi Çiçeği ve Andezit Festivali’nin 2. gününde yayınlanan tanıtım videosu, festivale damgasını vurdu.

A+A-

Gölbaşı Belediyesi’nin düzenlediği Uluslar arası Sevgi Çiçeği ve Andezit Festivali’nin 2. gününde yayınlanan tanıtım videosu, festivale damgasını vurdu.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın göreve geldiği günden bugüne kadar yaptığı hizmetlerin tanıtıldığı tanıtım filminde, sunumu Başkan Odabaşı kendisi yaptı. Yapılan hizmetlerin tanıtıldığı ve görüntülerinde yer aldığı  video da, Gölbaşılılar’da boy gösterdi.

Başkanın hizmetlerinden memnun olduğunu kameralara söyleyen vatandaşların son cümleside oldukça manidar. Yapılan hizmetlere teşekkür eden vatandaşlar “Sağolasın başkanım” diyerek sözlerini tamamlıyorlar.
Belediye Başkanı Yakup Odababaşı, tanıtım videosunda hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir belediye başkanı edasında hizmetlerini anlatırken, eski Başkan Abdulnasır Haşlak’a da taş atmayı unutmadı. “Göreve geldiğimizde almış olduğumuz yüklü borcu konu etmedik. Bir yanda hizmetlerimizi eksiltmedik, diğer yandan borç ödedik.” Sözleriyle isim vermeden eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak’ı işaret ederek Haşlak’ın belediyeyi borç yüküyle devrettiğini ifade etmeye çalıştı.

 

Odabaşı, tanıtım videosunda yapılan hizmetlerin yanı sıra prestij projelerinden de bahsetmeyi unutmadı. “HİZMETİN EN İYİSİ, HİZMETİN EN KALİTELİSİ” sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Odabaşı tanıtım videosunda “Söz verdik bir bir yapıyoruz. Gölbaşılım sen buna layıksın” dedi ve prestij projelerini anlattı.

Odabaşı’nın tanıtım videosunda yaptığı konuşma esnasında yaptığı vücut hareketleri dikkat çekerken, “Hizmetlerimizi bir bir yapıyoruz” derken farkında olmadan eliyle Saadet Partisi ve merhum Necmettin Erbakan’la özdeşleşen işareti yapması ise SON GASTE’NİN gözünden kaçmadı.

Odabaşı’nın sunumunu yaptığı tanıtım videosu sosyal paylaşım sitelerinde de Gölbaşılıların ilgisi oldu. Odabaşı’lı tanıtım videosu sosyal paylaşım sitelerinde, Gölbaşılıların fenomen videosu olmaya aday gözüküyor.

İşte Yakup Odabaşı'lı Gölbaşı Belediyesi'nin tanıtım videosu:

 

GÖLBAŞI SON GASTE

Bu haber toplam 2089 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.