1. HABERLER

  2. Hasvak'dan Başkan Duruay'a Teşekkür Plaketi
Hasvak'dan Başkan Duruay'a Teşekkür Plaketi

Hasvak'dan Başkan Duruay'a Teşekkür Plaketi

HASVAK'ın 40. hizmet yılı kutlama programında, vakfa katkılarından dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür plaketi verildi.

A+A-

Hasvak'dan Başkan Duruay'a Teşekkür Plaketi

HASVAK'ın 40. hizmet yılı kutlama programında, vakfa katkılarından dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür plaketi verildi.

   

TürkiyeDevlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı'nın (HASVAK) 40. hizmet yılı kutlama programında, vakfa katkılarından dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a teşekkür plaketi verildi. Başkan Duruay, plaketini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın elinden aldı.

RixosGrand Otel'de düzenlenen programa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınçve eşi Münevver Arınçile Ak PartiZonguldakMilletvekili KöksalToptan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammed Balta, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruayve  KeçiörenBelediye Başkanı Mustafa Akda katıldı.

Vakıfların gönüllülük esasına göre devam ettiğini belirten Başbakan Yardımcısı Arınç, "Ben de 6 yıldan bu yana ve onun öncesinden de bir vakıf dostu olarak resmi, bana bağlı bir kurum olarak Vakıflar Genel Müdürlüğünden sorumluyum. Vakfın ana gayesinin ne olduğunu biliyorum, bu gaye uğrunda yeni vakıfları da içine koyduğumuz takdirde şu anda Türkiye'de binlerce vakfımız var" dedi. Sağlıkta dönüşüm programının çok başarılı olduğunu ve hastanelerin çok iyi durumlara geldiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, "Bunu hükümet propagandası olarak kabul etmeyin, ama bu reform artık hastanelerimizi hastaların tedavi edildiği, umutlandığı, umutların yeşerdiği bir yer haline getirdi. Hem hastanelerimizin hem de hastalarımızın şefkate, ilgiye, yardıma, Güleryüze ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları HASVAK gibi bir vakıf karşılıyorsa ne mutlu ona" diye konuştu. Konuşmasının ardından Bülent Arınç'a katkılarından dolayı plaket verildi. Gecede ayrıca Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’da plaket aldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a plaketini veren Başbakan Yardımcısı Arınç, "Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın, Fatih Duruay HASVAK'a candan gönüllü olarak çok değerler kattı. Belediye Başkanımın bundan sonraki dönemde de çok başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi. Başkan Duruay ise HASVAK 40 yıllık istikrarlı bir hizmet döneminin ardından bugünlere geldiğini kaydederek "HASVAK'a nice 40 yıllara diyorum. Hasvak, Gölbaşımıza ilk Devlet hastanemizi hizmete açtı ve Gölbaşımızın hastane sorunu çözdü. Hasvak’a Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve beni bu plakete laik gördüklerinden dolayı HASVAK Başkanı Engin Öztürkde teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

 

7ydhnvyj.jpg

Bu haber toplam 2123 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.