1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hayati Çal: İlkleri yaşıyoruz
Hayati Çal: İlkleri yaşıyoruz

Hayati Çal: İlkleri yaşıyoruz

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal " Gölbaşı Belediyespor tarihinde ilkleri yaşıyor." dedi

A+A-

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal yaptığı açıklamada sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilerken; "İlk maçımızda takımımızın oynundan ve sonuçlarından çok memnunuz. İnşallah her zaman böyle gider. Göreve geldiğimizden bugüne Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ın bize vermiş olduğu büyük desteklerle kulübümüzü alt yapı ve üst yapıda, voleybol, basketbol, atletizm, jimnastik, kickboks, tekvando branşlarında en iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz" dedi.
Belediye tarafından spor kulübüne 450 M2 kapalı alan tahsis edildiği belirten Kulüp Başkanı Çal; "Başkanımız 450 M2 kapalı alan tahsis etti. Burada da alt yapıda greş ve halterle devam edeceğiz. Şuan için Gölbaşı Belediyespor bünyesinde 558 tane lisanslı sporcumuz var. Ayın 8-12 arası hentbol takımımızın Eskişehir'de playoff maçı var. 4'lü gruplar halinde 2 takım ikinciliğe çıkma mücadelesi verecek. Nasip olursa hentbol takımımızın ikinciliğe çıkmış olacak" dedi. 
"Gençleri spora yönlendiriyoruz"
Gençleri ve çocukları spora yönlendirdiklerini söyleyen Çal; "Gölbaşı'nda gençliğin spor yapmasını istiyoruz. İlk hedefimizde bu yönde. Ankara'nın hiç bir yerinde olmayan tesisler Gölbaşı'nda var. Spora ve sporcuya değer veren belediye başkanımız var. Onun desteği ile bizlerde Gölbaşı halkına hizmet vermeye çalışıyoruz" diyerek Gölbaşı Belediyespor tarihinde ilkleri yaşadıklarını ifade etti. 

Bu haber toplam 2615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.