1. HABERLER

  2. Hayati Çal yeniden başkan seçildi
Hayati Çal yeniden başkan seçildi

Hayati Çal yeniden başkan seçildi

Hayati Çal yeniden başkan seçildi

A+A-

Gölbaşı Belediyespor olağan kongresini yaptı, yeni yönetim belirlendi. Gölbaşı Belediyespor’un olağan kongresinde konuşan Kulüp Başkanı Hayati Çal hedeflerinin daha iyi olduğunu belirterek; “Gölbaşımızda tesislerimiz çok güzel. Fakat bugüne kadar hiçbir çocuğumuz, gencimiz bir yerlere gelemedi. Hedefimiz 2015-2016 sezonunda federasyonun aldığı kararla takımlar bundan sonra elit (profesyonel) liglere katılacaktır.Bu da Gölbaşı Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacaktır. Bugüne kadar basın Gölbaşı Belediyespor’a destek verdiği için basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

GAZETECİLERE DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Gölbaşı Belediyespor olağan kongresini yaptı, yeni yönetim belirlendi. Gölbaşı Belediyespor’un olağan kongresinde konuşan Kulüp Başkanı Hayati Çal hedeflerinin daha iyi olduğunu belirterek; “Gölbaşımızda tesislerimiz çok güzel. Fakat bugüne kadar hiçbir çocuğumuz, gencimiz bir yerlere gelemedi. Hedefimiz 2015-2016 sezonunda federasyonun aldığı kararla takımlar bundan sonra elit (profesyonel) liglere katılacaktır. Bu da Gölbaşı Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacaktır. Bugüne kadar basın Gölbaşı Belediyespor’a destek verdiği için basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

AMACIMIZ ÇOCUKLARI SOKAKTAN KURTARMAK

Çal Gölbaşı’nda ki çocukları spora yönlendirmek, onları sokaklardan uzaklaşmak olduğunu ifade ederek; “Amacımız çocuklarımızı sokaklardan kurtarmak, buralara çekmek. Ahlaklı ve düzgün bir sporcu yetiştirmek istiyoruz. İnşallah bunu da birlikte, beraber , yeni fikirlerle başaracağız. Herkese hayırlı olsun” diyerek yeni yönetimi tebrik etti.

KULÜBE DESTEK ÇAĞRISI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Gölbaşı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Erdoğan Çelebi sportif faaliyetlerinin kulüp bünyesinde devam ettiğini ifade ederek, “ Özellikle futbol takımlarımız her yıl başarı grafiğini yükseltmekte ancak belirli hedeflere ulaşmakta maddi ve manevi sorunlar yaşanmaktadır. Gölbaşı’nda amacımız takımlarımıza en iyi şekilde sahip çıkmak ve belirlediğimiz hedeflere ulaşmaktır. Bu hedeflerimize ancak ve ancak STK’ların, siyasilerin, işadamlarının desteği ile ulaşabiliriz. Bunun için de Gölbaşı’nda yaşayan kendini yaşadığı çevreye karşı sorumlu hisseden herkesi Gölbaşı Belediyespor’a destek olmaya çağırıyoruz. Ayrıca bizlere bu tesisi kazandıran ve emeği geçenlere de teşekkür ediyoruz. Gölbaşı Belediye Başkanımız Fatih Duray’ın dediği gibi Skora değil, spora önem veriyoruz” dedi.

Gölbaşı BelediyeSpor’un Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu…

Yönetim Kurulu Asil: Hayati Çal, Ferhat Aydın, Mücahit Öztürk, Salih Kara, Yusuf Yaşlıoğlu, Levent Çetin, Ali Bozkurt, Mehmet Karakaş, Hilmi Kaşkatepe, Mustafa Yazı, Recep Ocak, Aydın Yılmaz, Erdoğan Çelebi, Seçgün Öztürk, Ahmet Keskin Kılıç…

Yönetim Kurulu Yedek: Sebahattin Aygünoğlu, Adem Gülhan, Saim Bayraktar, Ersin Aktaş, Ahmet Ata, İlhan Erdoğan, İbrahim Yılmaz, Ercan Çağıl, Ercan Öztürk, Vedat Çal, Fatih Çetiner, Ensar Turanoğlu, Serdar Acar, Ahmet Teceren… Denetleme Kurulu Asil: Yasin Dayanç., Hakan Koçak, Mehmet Dener… Denetleme Kurulu Yedek: Bayram Yıldırım, Mustafa Demirci, Engin Çelik…

A.A.S.K.F Üst Kurul Delegeleri: Hayati Çal, Engin Çelik, Doğan Çağatay

Bu haber toplam 2877 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.