1. HABERLER

  2. Hayrettin Balcı'dan Anneler Günü mesajı
Hayrettin Balcı'dan Anneler Günü mesajı

Hayrettin Balcı'dan Anneler Günü mesajı

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı Anneler Günü'ne özel bir mesaj yayınladı.

A+A-
İşte Hayrettin Balcı'nın yayınladığı o mesaj;
 
Hayata gözlerimizi ilk açtığımızda bizleri karşılayan ve ömür boyu karşılıksız sevginin, sonsuz özverinin simgesi olan anne; değeri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, sözcüklerle anlatılamayan ve yeri hiçbir zaman doldurulamayan en yüce varlıktır. Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı, en mutlu anlarımızda olduğu gibi, en zor günlerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve özgüvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar. Anne o kadar değerlidir ki, inancımıza göre “Cennet  anaların ayaklarının altındadır.” Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Bizim onlardan öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir.
 
Annelerimiz ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Analar, türkü olmuş, şarkı olmuş, deyim olmuş, atasözü olmuş sinmiş dilimize rengârenk çiçekler gibi. Anadil olmuş, anavatan olmuş yüreklerimize kazınmış ve “yâr” olmuş da “Ana gibi yâr olmaz” demişler. Annelerimizin 1 gün değil 365 günün her saati, her saniyesi hatırlanması gerektiğini unutmamalıyız.
 
 Bu duygu ve düşüncelerle; dünyanın en zor ve kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin ve yüreği evlat acısıyla dolu olan tüm şehit annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor,  hepsini saygı, minnet ve şükranla selamlıyor, ellerinden öpüyorum.
Bu haber toplam 2464 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.