1. HABERLER

  2. Hükümet Keşmekeşi
Hükümet Keşmekeşi

Hükümet Keşmekeşi

Gölbaşı’nın en işlek caddelerinden olan Hükümet Caddesi’nde trafik çilesi bitmek bilmiyor. Bankaların bulunduğu alan olması nedeniyle trafik akışının daha da yoğun olduğu caddeden geçmek ise sürücüler için tam bir işkenceye dönüşüyor.

A+A-

Gölbaşı’nın en işlek caddelerinden olan Hükümet Caddesi’nde trafik çilesi bitmek bilmiyor. Bankaların bulunduğu alan olması nedeniyle trafik akışının daha da yoğun olduğu caddeden geçmek ise sürücüler için tam bir işkenceye dönüşüyor. Bina ve iş hanlarının önlerine gelişi güzel park edilen araçlar da trafiği çekilmez hale getirirken sürücüler bu sıkıntının biran önce çözülmesini bekliyor.

UYARI VAR UYAN YOK

Tek yönlü olan caddede kurallara uymayan sürücüler trafiği kilitliyor. Gölbaşı Emniyet Ekipleri rutin kontrollerini yaparak kurallara uymayanlara ceza yazsa da duyarsız sürücüler ne yasa ne kanun tanıyor. Cadde üzerinde uyarı levhaları bulunurken bu uyarılara uymayan sürücüler, sorun yaşatıyor. Geçtiğimiz günlerde bir minibüs sürücüsünün ters yöne girmesi nedeniyle Hükümet Caddesi’nde trafik kilitlendi. Araçların sıklığı nedeniyle geri dönüş yapmakta zorlanan sürücüye ise diğer araç sürücüleri tepki gösterdi. Ters yöne girdiği için trafiği kilitleyen sürücüye sinirlenen diğer sürücüleri caddedeki esnaflar sakinleştirmeye çalıştı.

Minibüs şoförünün aracını çekmesinin ardından trafik normale dönerken, sürücüler ise Hükümet Caddesi ile ilgili bir çalışma başlatılmasını istiyorlar. 

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.