1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hulusi Gürpınar'dan 55. kurululş yıl dönümü mesajı
Hulusi Gürpınar'dan 55. kurululş yıl dönümü mesajı

Hulusi Gürpınar'dan 55. kurululş yıl dönümü mesajı

Hulusi Gürpınar'dan 55. kurululş yıl dönümü mesajı

A+A-

Gölbaşı'nın en sosyal insanlarından olan ve 'Sevgi Çiçeği'ne verdiği nedeniyle Sevgi Çiçeği'nin babası olarak bilinen Hulusi Gürpınar Gölbaşı Belediyesi'nin 55. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gürpınar mesajında şu ifadelere yer verdi;

Dünya 'nın sevgi çiçeği güzel Gölbaşı mızın gelişim süreci içinde BELEDİYE oluşunun 55. Yılı KUTLU OLSUN. 
   Coğrafi Konumu Anadoluda Kıtalararası öneme sahip oluşu ile ATATÜRK Cumhuriyeti nin anlam yüklediği stratejik görevi. Başkente yakışır doğal zenginlikleri gelişim sürecinde çok büyük rol oynayıp avantajlar sağlamıştır. 
   Günümüzde eğitim kurumları Üniversite 'ler. Arge kuruluşları. Sanayi tesisleri ile kültürel değerlerin yanında yetişmiş eğitimli insanların Gölbaşı hemsehriliģine önemli avantaj sağlamasınada neden olmaktadır yeterki bu avantajları iyi ve doğru kullanalım. 
   Bugün Belediyemizin kuruluşuna öncülük eden saygıdeğer büyüklerimizden hepsi vefat etmiş olup hepsinde hizmetlerinden ötürü minnetle anıyor. Başta kurucu Başkanımız Bekir GÖNENÇ olmak üzere hepsinde Allah tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. 
   Gölbaşı Dünya endemikler kraliçesi Sevgi çiçekleri ninde diyarı. Günümüzde sevgiye çok ihtiyaçımız var. "Louise L Hay derki "Sevgi, bildiğim en büyük silgidir...En derin ve acı verici anıları bile siler, çünkü sevgi,diğer her şeyden çok daha derine iner. ..Evet günümüzde yaşadığımız acılarıda sevgiyle sileceğiz. 
   55.yılımız kutlu olsun nice güzel yıllara. Daha yaşanabilir Gölbaşı. Daha yaşanabilir Ankara. Daha yaşanabilir Türkiye ve Dünya dileklerimle. 

Sevgi çiçeklerinin babası 
 HULUSİ GÜRPINAR

Bu haber toplam 3861 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.