1. HABERLER

  2. Huqqa birinci yaşını kutluyor
Huqqa birinci yaşını kutluyor

Huqqa birinci yaşını kutluyor

Huqqa birinci yaşını kutluyor. “Zamanın Keyifleri” sloganıyla geçtiğimiz yıl kapılarını açan mekan Ankara iş, siyaset ve cemiyet dünyasının uğrak yeri haline geldi.

A+A-

Huqqa birinci yaşını kutluyor. “Zamanın Keyifleri” sloganıyla geçtiğimiz yıl kapılarını açan mekan Ankara iş, siyaset ve cemiyet dünyasının uğrak yeri haline geldi.

Dünya mutfaklarından farklı damak tatlarını, Doğu ve Batı sentezlerinin harmanlandığı konsepti ve kaliteli hizmet anlayışıyla Ankaralıların beğenisine sunan Huqqa, 1. Yaşına özel BLunch (Business Lunch) uygulamasını başkentlilerin beğenisine sundu.

Business Lunch ile Huqqa misafirlerine dünya mutfağının özel tatlarını sunan zengin menüden istedikleri ana yemek, tatlı ve içecek 34 TL’ye sunuluyor.huqqa-ankara icmekan

Zamanın Keyifleri

 “Zamanın Keyifleri” sloganıyla hizmet veren mekan’da kahvaltıdan akşam yemeğine günün her saati farklı bir keyif anına dönüşüyor.

İtalyan mutfağının vazgeçilmezi pizzanın “en ince” formu, yöresel lezzetleri buluşturan zengin kahvaltıları, lezzeti kadar sunumuyla da öne çıkan ana yemekleri, geniş cheesecake menüsü, tercihe göre glutensiz alternatifleri, vejetaryen lezzetleri ve farklı aromalarla tatlandırılan nargile çeşitleriyle gündüz ve gece keyifle zaman geçirilecek bir mekan.huqqa ankara-chicken bellaggio

Huqqa, farklı zevklere hitap eden ana yemekleri eşsiz sunumlarıyla birleştiriyor. “Levrek Patlıcan”, “Çentik Kebap” ve “Chicken Bellagio” Huqqa’ya özel lezzetlerin başında geliyor.

Huqqa’da İtalyan mutfağının vazgeçilmezi pizzayı 150 gr yerine 50 gr hamurla hazırlanan en ince pizza formuyla deneyimlemek mümkün.

Mekan her damak zevkine hitap eden menüsüyle, yemek sonrası için ise farklı lezzetleri bir araya getiren geniş tatlı menüsüyle tatlı severlere rüya gibi bir final sunuyor. “Crep Dantel”, “Nutella Crep Pasta” ve “Lime S’mores Cheesecake” en çok tavsiye edilen tatlılar arasında.

Kahvaltıda iddialı

Huqqa, öğle ve akşam yemekleri için sunduğu seçeneklerin yanı sıra kahvaltısı ile de iddialı. Trakya eski kaşarı, Erzincan tulumu gibi yöresel tatların yanı sıra, İtalyan mutfağının vazgeçilmezi mozzarella, burgu formuyla eşsiz kahvaltı sofrasında hem göze hem damaklara hitap ederken, Denizli yöresinden özel olarak gelen yufkalarla hazırlanan muska ve bükme, ev yapımı turunç-ceviz reçeli serpme kahvaltı menüsünde öne çıkan lezzetler arasında yer alıyor.huqqa ankara-centik kebap

Bu haber toplam 3135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.